ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Обавештење Центра за социјални рад

Из Центра за социјални рад у Смедеревској Паланци упућено је обавештење грађанима да у складу са здравственим препорукама, ради спречавања ширења болести COVID-19 изазване вирусом SARS-Cov-2, и у циљу ефикасније заштите свих грађана и корисника у Центру за социјални рад Смедеревска Паланка, превенције и смањивања могућности ширења болести, моле се сви грађани, посебно корисници, да без преке потребе избегавају долазак у Центар или да то сведу на минимум.

Како би се и у новонасталим околностима везаним за тренутну епидемиолошку ситуацију свим грађанима пружила благовремена и квалитетна социјална и породично-правна заштита из делукруга рада ове установе, грађани своје захтеве по разним основама могу подносити Центру за социјални рад Смедеревска Паланка на телефон  026/311-365 и електронским путем на: spalanka.csr@minrzs.gov.rs  након чега ће у току поступка уколико се за то укаже потреба бити писаним путем позвани да дођу у Установу.

Управни акти по захтевима странака у виду решења, потврда, уверења и сл. , подносиоцима захтева биће досстављени путем поште на кућну адресу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *