Predsednik Opštine Nikola Vučen podneo krivičnu prijavu protiv novinarke Nova S zbog teksta „Volonteri SNS u Smederevskoj Palanci penzionerima naplaćuju 1.000 dinara“

Predsednik Opštine Smederevska Palanka i komandant Opštinskog Štaba za vanredne situacije, Nikola Vučen, podneo je krivičnu prijavu protiv Milice Čule, autorke teksta koji je objavljen na internet portalu www.nova.rs, pod naslovom „Volonteri SNS u Smederevskoj Palanci penzionerima naplaćuju 1.000 dinara“.

Tim povodom Vučen se obratio javnosti:

Poštovani sugrađani, upravo sam, kao komandant Štaba, podneo krivičnu prijavu protiv Milice Čule autorke teksta koji je objavljen na internet portalu www.nova.rs, pod naslovom „Volonteri SNS u Smederevskoj Palanci penzionerima naplaćuju 1.000 dinara“. Pošto sam nedvosmisleno utvrdio da je sve navedeno apsolutna laž. Smatram da sav moj lični trud i zalaganje kao komandanta Štaba i svih članova štaba, u situaciji kada sprovodimo maksimalne mere u cilju sprečavanja širenja zaraze virusa COVID-19, autorka teksta otežava i koristi u svrhe koje mogu da dovedu do nepotrebnog nepoverenja i širenja panike kod građana, sada kada im je naša pomoć najpotrebnija.

You may also like...

1 Response

  1. Tako treba. Svaka šuša može danas biti „novinar“ i da misli da ne snosi nikakvu odgovornost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *