ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Обавештење носиоцима пољопривредних газдинстава

Због  проглашења Ванредног стања на територији Републике Србије, пољопривредна газдинства нису у могућности да Управи за трезор подносе захтеве за остваривање права на основне подстицаје. Из наведених разлога донет је Правилник о измени Правилника о начину остваривања права на основне подстицаје у биљној производњи и обрасцу захтева за оставривање тих подстицаја. Измене се односе на:

– пољопривредна газдинства која су остварила право на подстицаје у 2019. години, а до дана ступања на снагу наведеног Правилника нису поднела захтев, право на основне подстицаје оствариће тако што ће им средства бити уплаћена директно на наменски рачун код пословне банке, без подношења захтева;

-пољопривредна газдинства која нису остварила право на подстицаје у 2019. години и нису поднела захтев до дана ступања на снагу наведеног Правилника, а имају право на подстицаје у 2020. години, могу поднети захтев Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде на меј адресу uap.kabinet@minpolj.gov.rs достављањем следећих података: име и презиме, матични број, број пољопривредног газдинства(БПГ).     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *