Prijava dece za upis u vrtiće elektronskim putem produžena do 15. maja

Prijava dece za upis u vrtiće, elektronskim putem, produžena do 15. maja. Elektronsko podnošenje prijave se vrši popunjavanjem on line obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju.

Prenosimo saopštenje PU „Čika Jova Zmaj“:

Poštovani korisnici, rok za prijavu dece za narednu radnu godinu je produžen do 15.05.2020. Pre popunjavanja prijave na e upravi, neophodno je da se prvo registrujete i proverite da li vam je verifikacioni kod stigao možda u nepoželjne poruke. Tek nakon registracije možete da nastavite popunjavanje prijave. Pripremite matične brojeve dece, i prilikom odabira meseca (za koji mesec prijavljujete dete) upišite SEPTEMBAR.
Molimo vas da budete strpljivi ukoliko potvrda o prijavi nije stigla odmah (svaka prijava se ručno obrađuje i šalje se odgovor), te nemojte decu prijavljivati više puta, već sačekajte da u toku dana stigne odgovor. Prijave popunjene u toku vikenda, biće obrađene u ponedeljak. Hvala na strpljenju i saradnji.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.