ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Обавештење Општинске управе: ПОЧИЊЕ ПОПИС НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА

599986_10151344093378323_1621916589_n„Општинска управа Општине Смедеревска Паланка обавештава грађане Смедеревске Паланке да ће у складу са чланом 7. став 1 и 3. Закона о озакоњењу објеката («Службени гласник РС», беој 96/15) Комисије које је формирао председник Општине Смедеревска Паланка вршити попис незаконито изграђених објеката почев од 06.12.2016. године.

У складу са Програмом пописа незаконито изграђених објеката на територији Општине Смедеревска Паланка Комисија ће радити на терену у зони ИИ – зона становања и то у следећим целинама:

Целина ИИ. 1 је због велике површине подељена на мање целине за попис незаконито изграђених објеката и то:

– ИИ. 1а – обухвата простор западно и северно од целине 1.2, а омеђена је улицама Незнаног јунака, Димитрија Туцовића, Моше Пијаде, Доситеја Обрадовића, Мајора Гавриловића, Првомајском до старог гробља и границом зоне ИИ са јужне, западне и северне стране до улице Незнаног јунака;

– ИИ. 1б – обухвата простор омеђен улицама Незнаног јунака, Димитрија Туцовића, Паланачке чете, зоном И до улице Шулејићеве, улицом Шулејићевом и границом зоне ИИ са северне стране до улице Незнаног јунака.

Молимо грађане да припреме грађевинске дозволе на увид уколико их поседују како би олакшали рад Комисија.“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *