Obaveštenje Opštinske uprave: POČINJE POPIS NELEGALNIH OBJEKATA

599986_10151344093378323_1621916589_n„Opštinska uprava Opštine Smederevska Palanka obaveštava građane Smederevske Palanke da će u skladu sa članom 7. stav 1 i 3. Zakona o ozakonjenju objekata («Službeni glasnik RS», beoj 96/15) Komisije koje je formirao predsednik Opštine Smederevska Palanka vršiti popis nezakonito izgrađenih objekata počev od 06.12.2016. godine.

U skladu sa Programom popisa nezakonito izgrađenih objekata na teritoriji Opštine Smederevska Palanka Komisija će raditi na terenu u zoni II – zona stanovanja i to u sledećim celinama:

Celina II. 1 je zbog velike površine podeljena na manje celine za popis nezakonito izgrađenih objekata i to:

– II. 1a – obuhvata prostor zapadno i severno od celine 1.2, a omeđena je ulicama Neznanog junaka, Dimitrija Tucovića, Moše Pijade, Dositeja Obradovića, Majora Gavrilovića, Prvomajskom do starog groblja i granicom zone II sa južne, zapadne i severne strane do ulice Neznanog junaka;

– II. 1b – obuhvata prostor omeđen ulicama Neznanog junaka, Dimitrija Tucovića, Palanačke čete, zonom I do ulice Šulejićeve, ulicom Šulejićevom i granicom zone II sa severne strane do ulice Neznanog junaka.

Molimo građane da pripreme građevinske dozvole na uvid ukoliko ih poseduju kako bi olakšali rad Komisija.“

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.