ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Обука о развоју бренда: ДОПРИНОС ПРИВРЕДНОМ РАЗВОЈУ ПАЛАНКЕ

DSC07739У малој сали СО Смедеревска Паланка одржава се семинар, чији је циљ да полазнике упозна са основним знањима о бренду, односно да представи улогу и значај бренда за развој општине Смедеревска Паланка. Овај програм обуке, који реализују предавачи Високе школе модерног бизниса из Београда, намењен је пре свега запосленима у Општини Смедеревска Паланка који су одговорни за усмеравање и подстицај локалног развоја, а на обуку су позвани и представници Општинске туристичке организације, као и локални привредници.

– Пројекат обухвата четири модула – објаснио је уочи почетка овог скупа доцент др Александар Дејановић, један од предавача. – Први модул стартује данас, и то је посебан образовни програм, 12 часова, обрада теме „Општина као бренд“. Првога дана биће представљене неке опште напомене, а другога дана ће се говорити о бренду општине или града. Циљ је да се уоче неке препознатљиве карактеристике Смедеревске Паланке, и да на бази тога крене и изградња бренда. Сврха бренда је да привуче људе и скрене пажњу. После дводневне обуке уследиће и истраживање о томе шта грађани Смедеревске Паланке препознају као вредности своје општине, шта треба мењати, чиме јесу, а чиме нису задовољни, да би се на основу овог истраживања, потом, приступило идентификовању основних елемената бренда Смедеревске Паланке.

DSC07738– Руководство Општине Смедеревска Паланка је сагледало ситуацију, која показује да је раније наша општина имала више брендова, или свега онога по чему је општина била препознатљива. На жалост многи од тих брендова више не постоје – истакао је Славољуб Ђурић, председник СО Смедеревска Паланка. – Овим програмом желимо да, ослањајући се на сопствене снаге, едукујемо један број људи, у циљу да Паланка у блиској будућности изгради свој нови бренд, по чему ће бити препознатљива, и да то допринесе привредном развоју.

Након реализације програма, сви учесници добиће посебан сетрификат Високе школе модерног бизниса.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *