Opština Smederevska Palanka i korejska Kompanija „Kyungshin cable Europe“ 6. marta u 13 časova potpisuju Memorandum o međusobnoj saradnji: KOREJCI ULAŽU 24 MILIONA EVRA U FABRIKU KOJA ĆE SE IZGRADITI U INDUSTRIJSKOJ ZONI „GUBERAŠ“

U petak 6. marta u 13 časova, u holu Opštine biće održana ceremonija potpisivanja Memoranduma o međusobnoj saradnji, između južnokorejske kompanije „Kyungshin cable Europe“ i Opštine Smederevska Palanka, koja će rezultirati značajnom investicijom od 24 miliona evra i otvaranjem Fabrike za proizvodnju delova za automobilsku industriju.

Biće to prva fabrika sa mogućnošću zapošljavanja većeg broja radnika koja će biti otvorena u palanačkoj opštini posle više od šezdeset godina.

Potpisivanju Memoranduma prisustvovaće, pored ostalih, i ambasador Republike Koreje Hyoung-chan CHOE i Goran Knežević ministar privrede u Vladi Republike Srbije.

Predsednik Opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, pozvao je građane i odbornike u aktuelnom sazivu SO, da prisustvuju ovom događaju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *