ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

ОШ ”Олга Милошевић”: ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

Почиње Дечија недеља, посвећена живом духу и безграничном потенцијалу наших најмлађих чланова. Ова прилика није само календарски догађај, то је одраз наше посвећености неговању и оснаживању будућих лидера, мислилаца и креатора промена у нашем свету.

Дечја недеља је тренутак да застанемо и препознамо невероватну вредност коју свако дете уноси у наше животе. Њихов смех, радозналост и невиност подсећају нас на лепоту која постоји у најједноставнијим тренуцима.

Дечија недеља је период у коме потврђујемо нашу посвећеност обезбеђивању безбедног окружења са пуно љубави и неге у којем деца могу да расту, уче и напредују.

Деца су наша највећа нада, бакљоноше светлије будућности.

У свету испуњеном изазовима и неизвесностима, наша је дужност да опремимо децу са алатима који су им потребни. Образовање, љубав и разумевање су камен темељац ове припреме. Кроз њих можемо им помоћи да открију своје јединствене таленте и страсти, негујући окружење у коме могу да цветају.

Пригрлимо дух Дечје недеље не само данас већ сваког дана, јер наша деца су наша будућност и у њиховим је рукама обећање бољег света. Срећна дечја недеља свима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *