PALANAČKI RADIKALI NEZADOVOLJNI RADOM OPŠTINE

downloadSamo dva meseca posle konstituisanja nove opštinske vlasti, na konferenciji za štampu Palanački radikali izrazili nezadovoljstvo radom organa lokalne samouprave

– Pre dva dana bila sam zaprepašćena političkim amaterizmom čelnika naše opštine, a pre svega predsednika, zbog toga što se nije udostojio da me primi na razgovor u svoj kabinet, ili barem zakaže neki drugi termin – izjavila je Miroslava Stanković, narodni poslanik Srpske radikalne stranke, i nekadašnji odbornik u SO Smederevska Palanka, na konferenciji za štamu, održanoj u prostorijama SRS u Palanci.

Stanković Đuričić je istakla da je razlog zbog koga je zatražilka prijem kod predsednika opštine – obezbeđivanje prostorija za rad kancelarije narodnog poslanika, kako bi ona, i druga dva poslanika sa područje naše opštine, mogli da primaju građane, i, bez obzira na različitu stranačku pripadnost, pomognu u rešavanju njihovih problema.

RADIKALI– Svaka opština koja ima narodnog poslanika, treba da to maksimalno iskoristi. Ja svojim sugrađanima stojim na raspolaganju, a nadam se da će saradnja sa opštinskim čelnicima biti uspešnija nego što je bila do sada.

Narodna poslanica SRS iz našeg grada zamerila je opštinskoh vlasti i zbog toga što medijima ne dozvoljava da prate tok sednica Opštinskog veća: – Njih su birali građani ove opštine, i zato građani treba da putem medija budu informisani šta se dešava, o čemu se odlučuje na sednicama Veća, rekla je Miroslava Stanković Đuričić.

– Sve je isto samo njega nema, rekao je na početku Dejan Milivojević, predsednik Opštinskog odbora SRS: – I dalje je problem vodosnabdevanje, i dalje je problem partijsko zapošljavanje, i dalje se ne zna prihod o Sajma poljoprivrednih mašina i alata koji se održava svakog 15. u mesecu – rekao je Milivojević i dodao da se opštinski čelnici isto ponašaju prema investitorima kao kada su bili opozicija, i da on raspolaže podatkom da jednog potencijalnog investitora, iz našeg grada, predsednik opštine takođe nije udostojio prijemom. Milivojevioć je obećao da će na sledećoj konferenciji za štampu obelodaniti o kom privredniku je reč.

Na konferenciji za štampu bilo je reči i o «investitoru iz Nemačke», predstavljenom tokom predizborne kampanje, koji, suprotno obećanjima, posle izbora više nije viđen, niti se pominju investicije i nova radna mesta, koje je  trebalo da obezbedi.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.