Pokloni lokalne samouprave prvoj bebi rođenoj u palanačkom porodilištu u 2023. godini

Prvu bebu rođenu u palanačkom porodilištu u 2023. godini, Vuka i njegovu mamu Višnju posetile su zamenica predsednika Opštine Đurđina Mladenović i predsednica Skupštine Radmila Radisavljević i uručile poklon lokalne samouprave, vaučer u iznosu od 120.000 dinara i paket bebi opreme. Vuk je i prvo dete u porodici, pa će od opštine dobiti i jednokratnu pomoć u iznosu od 120.000 dinara.
-Naš najveći izazov je da obezbedimo najbolje uslove za odrastanje naše dece i da tome budemo posvećeni 365 dana u godini. Ova jednokratna pomoć sigurno nije dovoljno za obezbeđivanje celokupne opreme za bebu, ali će značiti roditeljima u prvim danima.Ono što nam pokazuju podaci matične službe je da ovakva odluka već daje rezultate i iz godine u godinu, na našu sreću, rađa se sve više beba u našoj opštini – istakla je Đurđina Mladenović i poželela Višnji Bogićević i svima onima koji tokom ove godine postaju roditelji da u tome uživaju, a da će opština i država pokušati da im pomognu.

Vukova mama Višnja Bogićević zahvalila je opštini na vrednim poklonim i rekla da će deo novca izdvojiti za kupovinu opreme za palanačko porodilište i kupovinu hrane za napuštene pse.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *