ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ДА ЂАЧКА ТОРБА НЕ БУДЕ ТЕРЕТ

У четвртак и петак Ученички парламент Основне школе „Олга Милошевић“ организовао је новогодишњи базар под слоганом „ДА ЂАЧКА ТОРБА НЕ БУДЕ ТЕРЕТ“.

Циљ овогодишњег базара је прикупљање новчаних средстава за набавку и уградњу ормарића за наше најмлађе ђаке (за ученике од 1. до 4. разреда). Претешки ранчеви негативно утичу на здравље деце и доводе до деформитета кичме, идеја је да им исте олакшамо тако што ће имати простор у коме ће моћи да оставе ствари које су им свакодневно потребне у школи.

На базару су били изложени новогодишњи украси, употребни предмети од текстила, керамичке шоље, уникатне честитке, школски прибор, колачи, уметничке минијатуре е на радионицама организованим у школи, накит и различити предмети и рукотворине. Радове, предмете, украсе су припремили или донирали чланови Ученичког парламента, ученици наше школе, наставници, родитељи и други
Ученички парламент се захваљује свима који су на било који начин дали свој допринос, били део наше традиционалне новогодишње акције и помогли да прикупимо значајну суму новца. Нека магија новогодишњих празника испуни ваша срца миром, срећом и љубављу.

Срећне новогодишње и божићне празнике жели вам Ученички парламент ОШ „Олга Милошевић“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *