OŠ ”Olga Milošević”: DA ĐAČKA TORBA NE BUDE TERET

U četvrtak i petak Učenički parlament Osnovne škole „Olga Milošević“ organizovao je novogodišnji bazar pod sloganom „DA ĐAČKA TORBA NE BUDE TERET“.

Cilj ovogodišnjeg bazara je prikupljanje novčanih sredstava za nabavku i ugradnju ormarića za naše najmlađe đake (za učenike od 1. do 4. razreda). Preteški rančevi negativno utiču na zdravlje dece i dovode do deformiteta kičme, ideja je da im iste olakšamo tako što će imati prostor u kome će moći da ostave stvari koje su im svakodnevno potrebne u školi.

Na bazaru su bili izloženi novogodišnji ukrasi, upotrebni predmeti od tekstila, keramičke šolje, unikatne čestitke, školski pribor, kolači, umetničke minijature e na radionicama organizovanim u školi, nakit i različiti predmeti i rukotvorine. Radove, predmete, ukrase su pripremili ili donirali članovi Učeničkog parlamenta, učenici naše škole, nastavnici, roditelji i drugi
Učenički parlament se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos, bili deo naše tradicionalne novogodišnje akcije i pomogli da prikupimo značajnu sumu novca. Neka magija novogodišnjih praznika ispuni vaša srca mirom, srećom i ljubavlju.

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam Učenički parlament OŠ „Olga Milošević“.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *