ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Презентован програм комасације

1Мештани Азање, Кусатка, Глибовца, као и други заинтересовани грађани паланачке општине, данас су присуствовали презентацији програма комасације на делу катастарских општина Азања, Кусадак и Глибовац.

Презентацију је отворио председник Скупштине општине Смедеревска Паланка, Славољуб Ђурић, подсетивши присутне да ће укрупњивање поседа, бесплатно укњижавање и регулисање имовинско правних односа, као и уређење прилаза пољопривредном земљишту бити обављено на више од седам и по хектара обрадивих површина, на подручју три катастарске општине.

Презентацији су, осим представника надлежног министартсва, присуствовали и председник Комисије за комасацију, Борис Павловић, IMG_1860директор Геодетске управе Смедеревска Паланка, и друга стручна лица, а сви они одговарали су на питања заинтересованих житеља, пре свега из катастарских општина на којима се комасација спроводи.

После данашње презентације, уследиће слични скупови, који ће бити организовани у месним заједницама катастарских општина у којима ће комасација бити спроведена.

 

3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *