Prezentovan program komasacije

1Meštani Azanje, Kusatka, Glibovca, kao i drugi zainteresovani građani palanačke opštine, danas su prisustvovali prezentaciji programa komasacije na delu katastarskih opština Azanja, Kusadak i Glibovac.

Prezentaciju je otvorio predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka, Slavoljub Đurić, podsetivši prisutne da će ukrupnjivanje poseda, besplatno uknjižavanje i regulisanje imovinsko pravnih odnosa, kao i uređenje prilaza poljoprivrednom zemljištu biti obavljeno na više od sedam i po hektara obradivih površina, na području tri katastarske opštine.

Prezentaciji su, osim predstavnika nadležnog ministartsva, prisustvovali i predsednik Komisije za komasaciju, Boris Pavlović, IMG_1860direktor Geodetske uprave Smederevska Palanka, i druga stručna lica, a svi oni odgovarali su na pitanja zainteresovanih žitelja, pre svega iz katastarskih opština na kojima se komasacija sprovodi.

Posle današnje prezentacije, uslediće slični skupovi, koji će biti organizovani u mesnim zajednicama katastarskih opština u kojima će komasacija biti sprovedena.

 

3

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.