Prijava dece za upis u vrtiće PU „Čika Jova Zmaj“ od 15. marta do 2. aprila

Prijava dece za upis u vrtiće PU „Čika Jova Zmaj“ počinje 15. marta i trajaće do 2. aprila. Novina ove godine je što se prijavljuju samo deca koja ranije nisu bila korisnici vrtića PU „Čika Jova Zmaj“. Takođe, prijava je obavezna i za decu koja će od septembra biti predškolci i žele da sa celodnevnog boravka pređu na pripremni predškolski program.

Svi roditelji koji su prošle godine sklopili Ugovor sa predškolskom ustanovom, ne moraju ove godine ponovo da upisuju svoje dete, jer će Ugovor važiti do trenutka kada dete ispišu ili dete završi sa obrazovanjem u vrtiću.

Roditelji decu i ove godine mogu prijaviti na dva načina: elektronskim putem, preko portala eUprava i ličnim dolaskom u direkciju PU „Čika Jova Zmaj“ svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Na pripremni predškolski program prijavljuju se deca koja su rođena od 1. marta 2015. do 1. marta 2016. godine.

Od dokumenata je potreban samo matični broj deteta i roditelja, a u slučaju da se radi o samohranom roditelju, staratelju ili hranitelju potrebna je i fotokopija dokumenta koji to dokazuje.

Ukoliko se prijava obavi posle 2. aprila, dete će biti raspoređeno u vrtić gde ima mesta.

Zbog pogoršanja epidemijske situacije iz PU „Čika Jova Zmaj“ apeluju na roditelje, da ako su u mogućnosti, proceduru prijave obave elektronskim putem.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.