ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Радно време у Паланци за време празника

radno-vreme1_141230_125134У време новогодишњих празника предузећа и установе у Паланци ће радити скраћено или уопште неће радити.

Ластин аутобуски превоз одвијаће се по измењеном реду вожње почевши од првог дана 2015. године, док ће 31. децембра саобраћати по сезонском реду  вожње за радни дан. Првог и другог јануара –  аутобуски превоз одвијаће се по реду вожње за недељу, трећег – по реду вожње за суботу и четвртог  јануара – по реду вожње за недељу.

На Божић ће аутобуси саобраћати по недељном реду вожње.

Пошта ће 31. децембра радити скраћено, до 17 часова, док 1., 2. и 7. јануара неће радити, а из Поште напомињу да ће у суботу 3. јануара радити као и сваке суботе, до 14 часова. Такође, 6. јануара радиће скраћено, до 17 часова.

Градска апотека радиће празничним режимом првог и другог јануара, од 8 до 15 часова.

У Дому здравља доктор ће дежурати 1. и 2. јануара до 12 сати, а служба Хитне помоћи радиће као и увек, без прекида.

Дечији и школски диспанзер радиће измењено само 1. и 2. јануара, од 8 до 12 сати, осталим данима радиће у устаљеним терминима.

Иначе, за све основце и средњошколце завршено је прво полугодиште и почео је зимски распуст који ће трајати до 20. јануара.

Сви вртићи Предшколске установе „Чика Јова Змај“ неће радити 1., 2, и 7. јануара, док ће осталим данима током празника тј. до 19. јануара бити организована дежурства у вртићима „Петар Пан“, „Наша радост“ и „Плави чуперак“. Први радни дан у овој установи биће 19. јануар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *