Radno vreme u Palanci za vreme praznika

radno-vreme1_141230_125134U vreme novogodišnjih praznika preduzeća i ustanove u Palanci će raditi skraćeno ili uopšte neće raditi.

Lastin autobuski prevoz odvijaće se po izmenjenom redu vožnje počevši od prvog dana 2015. godine, dok će 31. decembra saobraćati po sezonskom redu  vožnje za radni dan. Prvog i drugog januara –  autobuski prevoz odvijaće se po redu vožnje za nedelju, trećeg – po redu vožnje za subotu i četvrtog  januara – po redu vožnje za nedelju.

Na Božić će autobusi saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Pošta će 31. decembra raditi skraćeno, do 17 časova, dok 1., 2. i 7. januara neće raditi, a iz Pošte napominju da će u subotu 3. januara raditi kao i svake subote, do 14 časova. Takođe, 6. januara radiće skraćeno, do 17 časova.

Gradska apoteka radiće prazničnim režimom prvog i drugog januara, od 8 do 15 časova.

U Domu zdravlja doktor će dežurati 1. i 2. januara do 12 sati, a služba Hitne pomoći radiće kao i uvek, bez prekida.

Dečiji i školski dispanzer radiće izmenjeno samo 1. i 2. januara, od 8 do 12 sati, ostalim danima radiće u ustaljenim terminima.

Inače, za sve osnovce i srednjoškolce završeno je prvo polugodište i počeo je zimski raspust koji će trajati do 20. januara.

Svi vrtići Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ neće raditi 1., 2, i 7. januara, dok će ostalim danima tokom praznika tj. do 19. januara biti organizovana dežurstva u vrtićima „Petar Pan“, „Naša radost“ i „Plavi čuperak“. Prvi radni dan u ovoj ustanovi biće 19. januar.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.