Reagovanje redakcije „Palanačkih“ na saopštenje Informativne službe OO SNS u Smederevskoj Palanci: AUTENTIČAN SLUČAJ POLITIČKE GLUPOSTI

Palanacke 180-181U Smederevskoj Palanci dogodio se autentičan slučaj političke gluposti, u vidu saopštenja Informativne službe Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, u kome im je za prelazak njihovog dojučerašnjeg funkcionera u redove Demokratske stranke, izgleda, kriv novinar „Palanačkih“.

U delu tog saopštenja, neuki zapisivač „mudrih misli“ svog nadređenog, nesposoban da pročita čak i impresum novina i informiše se kome bi želeo da se obrati, napada novinara i direktora „Palanačkih“ (koji nije autor teksta o kome je reč, a ni urednik novina), i time vrši očigledan pritisak na slobodu medija i uređivačku politiku – potpuno suprotno javnim zalaganjima i apelima domaćih i stranih zvaničnika, pa i predsednika sopstvene stranke, da se medijima i novinarima omogući da rade svoj posao bez pritisaka.

Autoru saopštenja, odnosno Informativnoj službi, odnosno Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci zasmetao je naslov „Politički ‘zemljotres’ u Smederevskoj Palanci: LOKALNI FUNKCIONERI SNS PRELAZE U DS“, što takav događaj, u aktuelnom političkom trenutku na lokalnom nivou, i jeste – za jedan lokalni medij.

Pravo pitanje glasi: da li je tekst laž ili istina?

Ako je istina, a jeste: da li baš toliko boli da „stvar“ izmiče kontroli?

Pored otvorenog napada na novinara i medijski sadržaj, autor saopštenja vređa i omalovažava, i tako sebe „kandiduje“ za istražni rad određenih državnih organa.

Pitamo se ima li kraja paranoji, u politiku zalutalih i zaslepljenih članova ove družine, koji, kada već nemaju rezultate u nadmetanju sa svojim političkim protivnicima, izmišljaju „neprijatelje“ i „pronalaze“ ih – tamo gde ih nema.

Na kraju, i ovaj događaj samo uokviruje sliku koju su o sebi stvorili u Smederevskoj Palanci i govori o njihovoj političkoj naravi i ljudskim kvalitetima!

 

Redakcija

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.