ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Саопштење Информативне службе ОО СНС у Смедеревској Паланци

default-imageПоводом сензационалне вести да је перспективни Бојан Маринковић, доскорашњи председник МО Церовац, посетио просторије Демократске странке, и постао њен члан, Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће:

САОПШТЕЊЕ

Због оправданог страха да ће поменути прелазак Б.М. из Српске напредне странке у ДС постати још једна бајата вест, све наше суграђане радо подсећамо на тај догађај.

Кадровско појачање ДС-а је велики спортски стручњак. Још много стручности чучи у том неоткривеном генију, па је пун погодак паланачких демократа да у своје окриље приме једног таквог. Сигурно ће и страначки активизам показати у пуном сјају. Зато верујемо у светлу будућност ове политичке опције (ДС) у Смедеревској Паланци. Ако буде остао напредан као што је био до скоро, вероватно ће руку под руку са новим страначким колегама постати саветник или заменик некоме од кадрова СПС-а на локалу. Неки снови се, ипак, остваре!

Човек који је мерна јединица за поштење и искреност, образован је и вредан. Као такав, Бојан Маринковић проналази сличност са руководством ДС-а. Своју политичку каријеру даље ће градити са онима који су Паланку претворили у рај. Ми му у томе желимо пуно успеха! Честитамо и ДС-у на појачању!

Посебну захвалност што је овај догађај обнародован као сензација, дугујемо господину Дејану Црномарковићу, директору и уреднику „Паланачких“. Он га је назвао „политичким земљотресом“. Будући да се овоме новинарском трудбенику поодавно све љуља, и да нема никакве везе са политичким режимом у Паланци, пре ће бити да се ради о „политичком бродолому“. Чамце и појасеве за спасавање ће сви сигурно потражити или од Петра Јелића и Славољуба Ђурића, или од Пајтића.

 

Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *