Saopštenje Informativne službe OO SNS u Smederevskoj Palanci

default-imagePovodom senzacionalne vesti da je perspektivni Bojan Marinković, doskorašnji predsednik MO Cerovac, posetio prostorije Demokratske stranke, i postao njen član, Informativna služba OO SNS Smederevska Palanka izdaje sledeće:

SAOPŠTENJE

Zbog opravdanog straha da će pomenuti prelazak B.M. iz Srpske napredne stranke u DS postati još jedna bajata vest, sve naše sugrađane rado podsećamo na taj događaj.

Kadrovsko pojačanje DS-a je veliki sportski stručnjak. Još mnogo stručnosti čuči u tom neotkrivenom geniju, pa je pun pogodak palanačkih demokrata da u svoje okrilje prime jednog takvog. Sigurno će i stranački aktivizam pokazati u punom sjaju. Zato verujemo u svetlu budućnost ove političke opcije (DS) u Smederevskoj Palanci. Ako bude ostao napredan kao što je bio do skoro, verovatno će ruku pod ruku sa novim stranačkim kolegama postati savetnik ili zamenik nekome od kadrova SPS-a na lokalu. Neki snovi se, ipak, ostvare!

Čovek koji je merna jedinica za poštenje i iskrenost, obrazovan je i vredan. Kao takav, Bojan Marinković pronalazi sličnost sa rukovodstvom DS-a. Svoju političku karijeru dalje će graditi sa onima koji su Palanku pretvorili u raj. Mi mu u tome želimo puno uspeha! Čestitamo i DS-u na pojačanju!

Posebnu zahvalnost što je ovaj događaj obnarodovan kao senzacija, dugujemo gospodinu Dejanu Crnomarkoviću, direktoru i uredniku „Palanačkih“. On ga je nazvao „političkim zemljotresom“. Budući da se ovome novinarskom trudbeniku poodavno sve ljulja, i da nema nikakve veze sa političkim režimom u Palanci, pre će biti da se radi o „političkom brodolomu“. Čamce i pojaseve za spasavanje će svi sigurno potražiti ili od Petra Jelića i Slavoljuba Đurića, ili od Pajtića.

 

Informativna služba OO SNS Smederevska Palanka

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.