Šahovski spektakl u spomen na Slobodana Martinovića

U organizaciji ŠK „Jasenica“, „Maximedia Group“ i porodice Martinović, a pod pokroviteljstvom SO Smederevska Palanka, i ove godine će se  održati treći šahovski brzopotezni Memorijalni turnir „Slobodan Martinović-Šoća 2018.“. Početak turnira zakazan je za 13. januar u sali Megamarketa s početkom u 11.30 časova. Tempo igre je 3 minuta plus 2 sekunde po potezu, rezultati će se rangirati kod FIDE (ubrzani šah), a prvih deset tabli će se prenositi uživo.

Slobodan Martinović je bio istaknuti šahovski velemajstor, šampion Srbije, nezvanični šampion Jugoslavije u brzopoteznom šahu, član više reprezentativnih selekcija, sekundant i trener naših najvećih šahovskih talenata i nosilac sportskog nacionalnog priznanja. Nastupao je za sve naše najveće klubove u zemlji, bio je dugogodišnji član ekipe „Goša“, a takmičio se i više od 15 godina u nemačkoj Bundes ligi.

Prijave za učešće na turniru se vrše kod glavnog sudije, Nebojše Baralića na tel. 064/ 3232 – 910, ili na mejl nebojsa.baralic@gmail.com. Lista prijavljenih učesnika se svakodnevno ažurira i dostupna je na linku http://chess-results.com/tnr325010.aspx?lan=1&wi=821&turdet=YES

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.