ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Шаховски спектакл у спомен на Слободана Мартиновића

У организацији ШК „Јасеница“, „Maximedia Group“ и породице Мартиновић, а под покровитељством СО Смедеревска Паланка, и ове године ће се  одржати трећи шаховски брзопотезни Меморијални турнир „Слободан Мартиновић-Шоћа 2018.“. Почетак турнира заказан је за 13. јануар у сали Мегамаркета с почетком у 11.30 часова. Темпо игре је 3 минута плус 2 секунде по потезу, резултати ће се рангирати код FIDE (убрзани шах), а првих десет табли ће се преносити уживо.

Слободан Мартиновић је био истакнути шаховски велемајстор, шампион Србије, незванични шампион Југославије у брзопотезном шаху, члан више репрезентативних селекција, секундант и тренер наших највећих шаховских талената и носилац спортског националног признања. Наступао је за све наше највеће клубове у земљи, био је дугогодишњи члан екипе „Гоша“, а такмичио се и више од 15 година у немачкој Бундес лиги.

Пријаве за учешће на турниру се врше код главног судије, Небојше Баралића на тел. 064/ 3232 – 910, или на мејл nebojsa.baralic@gmail.com. Листа пријављених учесника се свакодневно ажурира и доступна је на линку http://chess-results.com/tnr325010.aspx?lan=1&wi=821&turdet=YES

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *