ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Саопштење Полицијске управе у Смедереву:  МАЈКА И ЋЕРКА ИЗ ОКОЛИНЕ ПАЛАНКЕ ПРОИЗВОДИЛЕ И ПРОДАВАЛЕ МАРИХУАНУ

586754_rotaciona-shutterstock147336776_ffПолицијска управа у Смедереву издала је саопштење у коме се наводи да је поднета кривична пријава против 38-годишње жене и њене ћерке (19) из околине Смедеревске Паланке, због постојања основане сумње да су, током прошле и ове године, извршиле више кривичних дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога.

Полиција је интензивним оперативним радом дошла до индиција да се осумњичене баве производњом и продајом дроге. Током претреса њихове куће, по одобрењу Вишег јавног тужилаштва у Смедереву, пронађено је и одузето килограм и 128 грама суве биљне материје, за коју се основано сумња да је марихуана.

Сумња се да је мајка гајила, брала и сушила марихуану, док је ћерка продавала већем броју купаца са подручја Смедеревске Паланке, међу којима има и ученика средњих школа.

Кривична пријава против осумњичених поднета је надлежном вишем јавном тужиоцу у Смедереву.

One thought on “Саопштење Полицијске управе у Смедереву:  МАЈКА И ЋЕРКА ИЗ ОКОЛИНЕ ПАЛАНКЕ ПРОИЗВОДИЛЕ И ПРОДАВАЛЕ МАРИХУАНУ

  • Ubuduće nadležni treba da objave ime, prezime i sliku počinioca krivičnog dela…a ne samo tako šturo saopštenje kao da se radi o nekoj seoskoj krađi kokošaka, a ne o trovanju naše dece.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *