Saopštenje Policijske uprave u Smederevu:  MAJKA I ĆERKA IZ OKOLINE PALANKE PROIZVODILE I PRODAVALE MARIHUANU

586754_rotaciona-shutterstock147336776_ffPolicijska uprava u Smederevu izdala je saopštenje u kome se navodi da je podneta krivična prijava protiv 38-godišnje žene i njene ćerke (19) iz okoline Smederevske Palanke, zbog postojanja osnovane sumnje da su, tokom prošle i ove godine, izvršile više krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je intenzivnim operativnim radom došla do indicija da se osumnjičene bave proizvodnjom i prodajom droge. Tokom pretresa njihove kuće, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, pronađeno je i oduzeto kilogram i 128 grama suve biljne materije, za koju se osnovano sumnja da je marihuana.

Sumnja se da je majka gajila, brala i sušila marihuanu, dok je ćerka prodavala većem broju kupaca sa područja Smederevske Palanke, među kojima ima i učenika srednjih škola.

Krivična prijava protiv osumnjičenih podneta je nadležnom višem javnom tužiocu u Smederevu.

You may also like...

1 Response

  1. Marko kaže:

    Ubuduće nadležni treba da objave ime, prezime i sliku počinioca krivičnog dela…a ne samo tako šturo saopštenje kao da se radi o nekoj seoskoj krađi kokošaka, a ne o trovanju naše dece.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.