Saopštenje Udruženja ujedinjenih penzionera u Smederevskoj Palanci

uvs150630-0031-300x189Na poziv Opštinske organizacije penzionera iz Pećinaca – Srem, delegacija Ujedinjenih penzionera iz naše Opštine predvođena svojim predsednikom profesorom Svetom Petrovićem posetiće 30. novembra prijatelje iz ovog simpatičnog i ekonomski veoma jakog mesta i Opštine iz Srema.

Inače, saradnja između ova dva Udruženja traje već nekoliko godina i postaje sve prisnija i prijateljskija a već je razmenjena međusobna poseta.

Ovoga puta velika grupa naših Ujedinjenih penzionera pored razgovora o budućoj saradnji imaće sa svojim velikim prijateljima i celovečernje druženje uz muziku i zabavu.

Iniciraće se i razgovori o proširenju saradnje i između dve Opštine na privrednom planu jer za to postoje veliki potencijali i sa jedne i druge strane. Ovo će za to biti prava prilika jer će nas na druženju udostojiti i predstavnici tamošnje lokalne vlasti.

Razgovaće se i o nastavku saradnje između dve kulturno etnološke manifestacije Ašanjske gibanicijade i Azanjske pogače. Da podsetimo, ova saradnja je otpočela pre dve godine kada smo sa Azanjskom pogačom veoma uspešno prisustvovali njihovoj manifestaciji.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *