ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Саопштење Удружења уједињених пензионера у Смедеревској Паланци

uvs150630-0031-300x189На позив Општинске организације пензионера из Пећинаца – Срем, делегација Уједињених пензионера из наше Општине предвођена својим председником професором Светом Петровићем посетиће 30. новембра пријатеље из овог симпатичног и економски веома јаког места и Општине из Срема.

Иначе, сарадња између ова два Удружења траје већ неколико година и постаје све приснија и пријатељскија а већ је размењена међусобна посета.

Овога пута велика група наших Уједињених пензионера поред разговора о будућој сарадњи имаће са својим великим пријатељима и целовечерње дружење уз музику и забаву.

Иницираће се и разговори о проширењу сарадње и између две Општине на привредном плану јер за то постоје велики потенцијали и са једне и друге стране. Ово ће за то бити права прилика јер ће нас на дружењу удостојити и представници тамошње локалне власти.

Разговаће се и о наставку сарадње између две културно етнолошке манифестације Ашањске гибаницијаде и Азањске погаче. Да подсетимо, ова сарадња је отпочела пре две године када смо са Азањском погачом веома успешно присуствовали њиховој манифестацији.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *