ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Саопштење за јавност кабинета председника Општине Смедеревска Паланка: НАПАДИ ОНИХ КОЈИ СУ ДО ЈУЧЕ ПЉАЧКАЛИ СЕ НАСТАВЉАЈУ!

Председник Општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, нападнут је у недељу око 23 сата испред зграде Општине Смедеревска Паланка. На њега је насрнуо члан Демократске странке Игор Миленковић познатији као “Мачак”, који је том приликом упутио низ увреда и озбиљних претњи председнику Општине, и читавој владајућој Српској напредној странци у Паланци. Узрок напада је конференција за медије коју је недавно одржао председник Општине Топлица Пинторовић и на којој је изнео доказе да је преко фудбалског клуба „Водице“, којим је управљао горе поменути Миленковић, проневерено преко 13 милиона динара у периоду од 2015. до 2016. године. Случај је пријављен надлежним органима.

Напомињемо да је Општина Смедеревска Паланка, управо због поступака који су чинили такви, у дубиози преко 3 милијарде динара, а да је само преко фудбалских клубова у периоду од 2011. до 2016. године из буџета Општине, односно новца грађана Смедеревске Паланке, „извучено“ преко милион евра.

Колико је путева, улица, обданишта, школа и других инфраструктурних радова и обнова институција могло да буде урађено са овим новцем који су „извукли“ из буџета Општине и тиме директно оштетили све грађане Смедеревске Паланке?!

Исти ти који су власт обављали у том периоду, данас су највећи гласноговорници зашто Смедеревска Паланка нема путну и комуналну инфраструктуру.

Нажалост, такви грађанима Општине Смедеревска Паланка немају шта да понуде осим лажи, обмана, претњи и напада.

 

Кабинет председника општине Смедеревска Паланка

Служба за информисање

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *