Saopštenje za javnost: KURSEVI ZA ISPITIVANjE ZAVARENIH SPOJEVA BEZ RAZARANjA U INSTITUTU GOŠA

Želimo da Vas informišemo da Institut Goša, u ponedeljak 29. maja sa početkom u 9 sati otpočinje  seriju kurseva iz oblasti ispitivanja zavarenih spojeva metodama bez razaranja i to  za vizuelnu kontrolu (VT), penetrantsku (PT), magnetnu (MT) i ultrazvučnu (UT). Kursevi će se održati u prostorijama Instituta Goša u Smederevskoj Palanci i izvodiće ih eminentni predavači i stručnjaci kako iz Instituta Goša, tako i naši saradnici iz Beograda i Pančeva.

Prvi kurs je za vizuelnu kontrolu (VT), tema je  dimenziona kontrola zavarenih spojeva, odlivaka, i otkovaka. Kurs će pohađati 13 kandidata i međunarodnog je karaktera. Kandidati su iz poznatih kompanija kao što je Sloga Metal, Vahali, Grapps, Goša FOM, Monting Makedonija, TMS CEE doo, Institut Goša. Ovi kursevi se izvode zajedno sa partnerima iz Slovačke CECH ZVÁRAČSKÝCH ODBORNÍKOV iz Trnave, koji je sertifikovan prema standardu 17024, a sertifikati koji se dobijaju su međunarodnog karaktera i u skladu su sa standardom EN ISO 97122012.

Osim obuke zavarivača, međunarodnih inženjera (IWE), tehnologa (IWT) i inspektora zavarivanja (IWI-C) koja ima višedecenijsku tradiciju u Institutu Goša sa više hiljada obučenih zavarivača, ovim kursevima za ispitivanje materijala bez razaranja Institut Goša je proširio lepezu svojih usluga na tržištu i nametnuo se kao respektabilni autoritet u ovoj oblasti.

 

Institut Goša

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *