SNIMLjEN PRVI PROMOTIVNI VIDEO MATERIJAL I FOTOGRAFIJE ZA PROMOCIJU HUMANITARNE AKCIJE „MAGNET ZA LjUBAV“

! Logotip MAGNETzaLJUBAVProšle subote, 17. oktobra, u velikoj sali Kulturnog centra u Zrenjaninu, obavljeno je snimanje video materijala za izradu promotivnog spota humanitarne akcije „Magnet za ljubav“ i realizacija fotografija za promotivni materijal akcije. Na ideju Aleksandra Solomuna, autora i realizatora prvog promotivnog spota naše humanitarne akcije, deca u „ulozi odraslih“ su pred kamerama otkirli svoje planove za „kada porastu“, pozivajući, na sebi svojstven način, sve odrasle da podrže akciju „Magnet za ljubav“ i pomognu one dečake i devojčice kojima je potrebna pomoć za ostvarenje svojih planova za budućnost.

Snimanje u KCZR 11Pred kamerom Aleksandra Solomuna (U.G. Transverzala) i foto aparatom Pavla Taborošija, prvi javni poziv uputili su učenici II razreda O.Š. Vuk Karadžić iz Zrenjanina, tačnije osmogodišnjaci astronaut Boris Poš, veterinarka Sofija Hinda, šminkerka Katarina Stankov, gitarista Novak, fudbaler Ognjen Simić, kamiondžija Lazar Ružić, policajac Julije Kralik, balerina Nevena, inženjer građevine Irina Rajačić i modna kreatorka Eleonora Zakar, kao i polaznici Kreativnog centra CEKOM iz Snimanje u KCZR 4Zrenjanina: oficir Nemanja (10), košarkaš Aleksandar Radanov (11), slikarka Milica Tucakov (8), vatrogasac Aleksandar Kiš (3) i poslastičarka Aleksandra Kiš (5). Takođe, realizaciji prvog promotivnog spota doprineli su Iva Čarkić (2) i gimnastičarka Iris Ungur (9) iz Zrenjanina, bajker Mateja Čati (8) iz Velike Grede, vatrogasac Aleksa Ivanović (5) i kraljica Lena Ivanović (3) iz Novog Sada. Nakon poziva za podršku humanitarnoj akciji „Magnet za ljubav“, četvorogodišnji Miloš Tucakov iz zrenjaninskog Snimanje u KCZR 5CEKOM-a, igrajući se kockama, preneo je jasnu poruku celokupne ideje, rekavši da, kada poraste, (p)ostaće Čovek.

Pored pomenutih, video spot humanitarne akcije, čije se premijerno prikazivanje očekuje krajem oktobra, nakon završenog komponovanja i snimanja originalne muzike, montaže i post produkcije, pomogli su i učinili mogućim koordinatori kompanije TDE Services; zatim Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog Centra Zrenjanin; Smiljana Tucakov, osnivač kreativnog centra CEKOM, učiteljica Snimanje u KCZR 1Daliborka Putić iz Zrenjanina i vaspitač Saša Ivanović iz Novog Sada. Prijatelji humanitarne akcije, pružanjem podrške i konkretne pomoći u realizaciji snimanja spota su specijalizovane radnje za izradu, prodaju i iznajmljivanje kostima Partybox i Maslačak Art iz Beograda, SOLOMOON Kranovi iz Elemira, koji su pružili tehničku podršku oko snimanja video spota, kao i marketinške agencije Total Idea iz Novog Sada, koja je izradila logotip, odnosno MPL Agency iz Beograda, Aleksandra Kis by TABOROSI photographykoja trenutno radi na izradi web stranice www.magnetzaljubav.rs, odnosno Orion telekom, koji su ustupili rs domen i besplatan web hosting.

Jedinstvena humanitarna akcija „Magnet za ljubav“, čiji su inicijatori i organizatori kompanija TDE Services iz Novog Sada, MK Group iz Beograda i Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine iz Novog Sada (uskoro Fondacija Magnet za Ljubav), za svoj cilj ima prikupljanje sredstava za kupovinu prvog inkubatora, magnetne rezonance i prateće Milos Tucakov by TABOROSI photographyopreme, neophodne za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, kojih se u Srbiji godišnje rodi od 6.500 do 8.000; novorođenčadi, koji još uvek nemaju mogućnost za ovakvu vrstu medicinske usluge; decu i omladinu, od kojih neki na ovu vrstu neophodne dijagnostike čekaju i do 18 meseci.

Ovom prilikom organizatori akcije se zahvaljuju institucijama i firmama koje su već pomogle realizaciju humanitarne akcije, kao i brojnim kompanijama koje su najavile učešće, odnosno medijima i javnim ličnostima koji su potvrdili podršku i medijsko partnerstvo i pokroviteljstvo, ali ovog puta, iznad svega deci i roditeljima koji su učestvovali u snimaju promotivnih fotografija i video materijala.

I dalje očekujemo Vašu nesebičnu pomoć i podršku u realizaciji planova za budućnost!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *