ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

СНИМЉЕН ПРВИ ПРОМОТИВНИ ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ И ФОТОГРАФИЈЕ ЗА ПРОМОЦИЈУ ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ „МАГНЕТ ЗА ЉУБАВ“

! Logotip MAGNETzaLJUBAVПрошле суботе, 17. октобра, у великој сали Културног центра у Зрењанину, обављено је снимање видео материјала за израду промотивног спота хуманитарне акције „Магнет за љубав“ и реализација фотографија за промотивни материјал акције. На идеју Александра Соломуна, аутора и реализатора првог промотивног спота наше хуманитарне акције, деца у „улози одраслих“ су пред камерама откирли своје планове за „када порасту“, позивајући, на себи својствен начин, све одрасле да подрже акцију „Магнет за љубав“ и помогну оне дечаке и девојчице којима је потребна помоћ за остварење својих планова за будућност.

Snimanje u KCZR 11Пред камером Александра Соломуна (У.Г. Трансверзала) и фото апаратом Павла Таборошија, први јавни позив упутили су ученици ИИ разреда О.Ш. Вук Караџић из Зрењанина, тачније осмогодишњаци астронаут Борис Пош, ветеринарка Софија Хинда, шминкерка Катарина Станков, гитариста Новак, фудбалер Огњен Симић, камионџија Лазар Ружић, полицајац Јулије Кралик, балерина Невена, инжењер грађевине Ирина Рајачић и модна креаторка Елеонора Закар, као и полазници Креативног центра ЦЕКОМ из Snimanje u KCZR 4Зрењанина: официр Немања (10), кошаркаш Александар Раданов (11), сликарка Милица Туцаков (8), ватрогасац Александар Киш (3) и посластичарка Александра Киш (5). Такође, реализацији првог промотивног спота допринели су Ива Чаркић (2) и гимнастичарка Ирис Унгур (9) из Зрењанина, бајкер Матеја Чати (8) из Велике Греде, ватрогасац Алекса Ивановић (5) и краљица Лена Ивановић (3) из Новог Сада. Након позива за подршку хуманитарној акцији „Магнет за љубав“, четворогодишњи Милош Туцаков из зрењанинског Snimanje u KCZR 5ЦЕКОМ-а, играјући се коцкама, пренео је јасну поруку целокупне идеје, рекавши да, када порасте, (п)остаће Човек.

Поред поменутих, видео спот хуманитарне акције, чије се премијерно приказивање очекује крајем октобра, након завршеног компоновања и снимања оригиналне музике, монтаже и пост продукције, помогли су и учинили могућим координатори компаније ТДЕ Сервицес; затим Владимир Ђурић, програмски директор Културног Центра Зрењанин; Смиљана Туцаков, оснивач креативног центра ЦЕКОМ, учитељица Snimanje u KCZR 1Далиборка Путић из Зрењанина и васпитач Саша Ивановић из Новог Сада. Пријатељи хуманитарне акције, пружањем подршке и конкретне помоћи у реализацији снимања спота су специјализоване радње за израду, продају и изнајмљивање костима Партyбоx и Маслачак Арт из Београда, СОЛОМООН Кранови из Елемира, који су пружили техничку подршку око снимања видео спота, као и маркетиншке агенције Тотал Идеа из Новог Сада, која је израдила логотип, односно МПЛ Агенцy из Београда, Aleksandra Kis by TABOROSI photographyкоја тренутно ради на изради wеб странице www.магнетзаљубав.рс, односно Орион телеком, који су уступили рс домен и бесплатан wеб хостинг.

Јединствена хуманитарна акција „Магнет за љубав“, чији су иницијатори и организатори компанија ТДЕ Сервицес из Новог Сада, МК Гроуп из Београда и Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине из Новог Сада (ускоро Фондација Магнет за Љубав), за свој циљ има прикупљање средстава за куповину првог инкубатора, магнетне резонанце и пратеће Milos Tucakov by TABOROSI photographyопреме, неопходне за МРИ дијагностику превремено рођених беба, којих се у Србији годишње роди од 6.500 до 8.000; новорођенчади, који још увек немају могућност за овакву врсту медицинске услуге; децу и омладину, од којих неки на ову врсту неопходне дијагностике чекају и до 18 месеци.

Овом приликом организатори акције се захваљују институцијама и фирмама које су већ помогле реализацију хуманитарне акције, као и бројним компанијама које су најавиле учешће, односно медијима и јавним личностима који су потврдили подршку и медијско партнерство и покровитељство, али овог пута, изнад свега деци и родитељима који су учествовали у снимају промотивних фотографија и видео материјала.

И даље очекујемо Вашу несебичну помоћ и подршку у реализацији планова за будућност!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *