ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Стручни скуп у Центру за социјални рад у Смедеревској Паланци: РАД НА РАЗВИЈАЊУ ВЕШТИНА И ЗНАЊА

2– Републички завод организује овај тип састанака по целој територији Србије, а циљ окупљања је пружање стручне подршке за унапређење рада центара за социјални рад – рекла је Сњежана Јовић, саветник у Републичком заводу за социјалну заштиту

 

Супервизори центара за социјални рад из Смедерева, Пожаревца, Зајечара, Неготина, Бора, Петровца, Жагубице и Књажевца окупили су се на супервизорском састанку у Центру за социјални рад у Смедеревској Паланци.

Састанку су присуствовали и Сњежана Јовић, саветник у Републичком заводу за социјалну заштиту, и њене колеге, који су са супервизорима разговарали о новим методама у раду.

– Републички завод организује овај тип састанака по целој територији Србије, а циљ окупљања је пружање стручне подршке за унапређење рада центара за социјални рад. Са супервизорима разговарамо о проблематичним случајевима, које они доносе на супервизорску групу, и кроз размену искустава, некако сви заједно покушавамо да пронађемо боља решења, од оних које је поједини центар у том тренутку био спреман да понуди, за неки  конкретан случај – изјавила је госпођа Јовић непосредно пред почетак састанка.

1Слађана Црномарковић, директорка Центра за социјални рад у Смедеревској Паланци, поздравила је госте на почетку данашње конференције, нагласивши да је оваква размена искустава значајна за успешан рад:

– Захваљујем колегиницама из Републичког завода, што са таквом пажњом ослушкују наше потребе, и што нам у сваком тренутку пружају и професионалну и људску подршку. Хвала и вама, колеге, што разумете да у овом времену, када је веома тешко и када је материјалних средства све мање, оно што нам остаје јесте да радимо на развијању својих вештина и својих знања – рекла је Слађана Црномарковић и пожелела учесницима састанка успешан рад.

 

В.Ђ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *