ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Свечано отварање ЈОБ ИНФО ЦЕНТРА СМЕДЕРЕВО

Свечано отварање ЈОБ ИНФО ЦЕНТРА СМЕДЕРЕВО одржаће се у уторак, 20. фебруара у 13.00 часова на адреси Деспота Ђурђа 4, Смедерево.

На догађају ће бити саопштене информације о вишегодишњем партнерском пројекту Владе Швајцарске и Владе Србије и представљено које све могућности пружа младима, послодавцима и незапосленим лицима. Догађај ће бити прилика да се отворе нове просторије Јоб Инфо центра и представе услуге намењене младима. Јоб Инфо Центар Смедерево помаже ученицима, студентима и незапосленима у развоју вештина управљања каријером, припреми за тржиште рада, проналаску посла који је у складу са личним вештинама и интересовањима, док послодавцима између осталог пружа стручну помоћ у организација обука на радном месту, регрутацији и селекцији кандидата, повезивању са потенцијалним кандидатима за посао.

Јоб Инфо Центар Смедерево отвориће: Наташа Рашковић, директорка организације Про.Ток21, Јелена Стефановић, координатор компоненте за каријерно вођење и саветовање пројекта „Знањем до посла“, а о услугама каријерног саветовања рећи ће нешто више Сања Димић, каријерна саветница из организације Про.Ток21.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *