ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

У просторијама ПУПС-а у току додела Сениор-картица

-У просторијама ПУПС-а у Смедеревској Паланци Сениор-картице могу добити сви пензионери са подручја паланачке општине

 

У просторијама Општинског одбора Партије уједињених пензионера Србије у Смедеревској Паланци, свечано је започела додела Сениор-картица уз помоћ којих ће пензиомери моћи да остваре значајне попусте при куповини робе или плаћању услога. Прве Сениор-картице дибили су представници пензионерских удружења у нашој општини, Слободан Пантић, председник Општинске организације пензионера,  Томислав Првуловић – представник Удружења уједињених пензионера, Драгослав Грујић – председник Удружења војних пензионера, Жижа Карашићевић – председник Удружења пензионисаних радника железнице из Кусатка.

Сениор – картице уручио је Радомир Ивановић, привредник из Смедеревске Паланке, који је први паланачки трговац и предузетник који је у својим објектима одобрио попусте за све пензинере који имају Сениор-картицу.

У име организатора и промотера ове акције, Општинског одбора ПУПС-а у Паланци, присутнима се пре уручења картица пригодно обратио Живан Миловић, председник огранка ове партије у Паланци:

– Задовољство ми је да јавност, посебно пензионере, да обавестим да данас Општински одбор ПУПС-а креће са реализацијом акције Сениор-картице. Сениор-картицом пензионери могу у одређеним маркетима, продавницама, радњама, итд да остваре попуст на робу и услуге у проценту који су ти субјекти прихватили. Наглашавам пензионери, јер картицу могу добити сви пензионери, без обзира којим организацијама и партијама припадају – рекао је Миловић. – Када смо проценили да ће нам наши привредни субјекти и власници радњи веровати и подржати нас, кренули смо у акцију. Чим смо добили пристанак Мега Маркета – који има више продавница (робе широке потрошње коју свакодневно купујемо) крећемо са поделом картица.. Овде нећемо стати, радимо на томе да добијемо пристанак и других продавница, радњи, апотека – итд. Од многих постоји солидно интересовање, и са онима који имају неке неопходне техничке могућности  ће мо ући у договор. О новостима ћемо обавештавати преко медија, организација пензионера, друштвених мрежа, а и радње ће на видним местима истаћи своја обавештења. Желим да захвалим нашем председнику Општине, и председнику Скупштине, који су са акцијом упознати, што су са истом сагласни. Желим посебно да се захвалим представницима наших пензионерских организација који акцију подржавају и помажу тиме што ће своје чланство редовно обавештавати о местима где могу да остваре попуст. Али изнад свега желим да се у име свих нас захвалим оснивачу и власнику „Мега маркета“ и „Воћара“, господину Радету Ивановићу који је први, без и најмање резерве, прихватио да значајним попустом акцију подржи.

Картице се могу преузети у пеосторијама ПУПС-а  (зграда «Јединства»), сваког радног дана од 9-11 часова, а могу их  преузети сви пензионери са територије паланачке општине.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *