U prostorijama PUPS-a u toku dodela Senior-kartica

-U prostorijama PUPS-a u Smederevskoj Palanci Senior-kartice mogu dobiti svi penzioneri sa područja palanačke opštine

 

U prostorijama Opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Smederevskoj Palanci, svečano je započela dodela Senior-kartica uz pomoć kojih će penziomeri moći da ostvare značajne popuste pri kupovini robe ili plaćanju usloga. Prve Senior-kartice dibili su predstavnici penzionerskih udruženja u našoj opštini, Slobodan Pantić, predsednik Opštinske organizacije penzionera,  Tomislav Prvulović – predstavnik Udruženja ujedinjenih penzionera, Dragoslav Grujić – predsednik Udruženja vojnih penzionera, Žiža Karašićević – predsednik Udruženja penzionisanih radnika železnice iz Kusatka.

Senior – kartice uručio je Radomir Ivanović, privrednik iz Smederevske Palanke, koji je prvi palanački trgovac i preduzetnik koji je u svojim objektima odobrio popuste za sve penzinere koji imaju Senior-karticu.

U ime organizatora i promotera ove akcije, Opštinskog odbora PUPS-a u Palanci, prisutnima se pre uručenja kartica prigodno obratio Živan Milović, predsednik ogranka ove partije u Palanci:

– Zadovoljstvo mi je da javnost, posebno penzionere, da obavestim da danas Opštinski odbor PUPS-a kreće sa realizacijom akcije Senior-kartice. Senior-karticom penzioneri mogu u određenim marketima, prodavnicama, radnjama, itd da ostvare popust na robu i usluge u procentu koji su ti subjekti prihvatili. Naglašavam penzioneri, jer karticu mogu dobiti svi penzioneri, bez obzira kojim organizacijama i partijama pripadaju – rekao je Milović. – Kada smo procenili da će nam naši privredni subjekti i vlasnici radnji verovati i podržati nas, krenuli smo u akciju. Čim smo dobili pristanak Mega Marketa – koji ima više prodavnica (robe široke potrošnje koju svakodnevno kupujemo) krećemo sa podelom kartica.. Ovde nećemo stati, radimo na tome da dobijemo pristanak i drugih prodavnica, radnji, apoteka – itd. Od mnogih postoji solidno interesovanje, i sa onima koji imaju neke neophodne tehničke mogućnosti  će mo ući u dogovor. O novostima ćemo obaveštavati preko medija, organizacija penzionera, društvenih mreža, a i radnje će na vidnim mestima istaći svoja obaveštenja. Želim da zahvalim našem predsedniku Opštine, i predsedniku Skupštine, koji su sa akcijom upoznati, što su sa istom saglasni. Želim posebno da se zahvalim predstavnicima naših penzionerskih organizacija koji akciju podržavaju i pomažu time što će svoje članstvo redovno obaveštavati o mestima gde mogu da ostvare popust. Ali iznad svega želim da se u ime svih nas zahvalim osnivaču i vlasniku „Mega marketa“ i „Voćara“, gospodinu Radetu Ivanoviću koji je prvi, bez i najmanje rezerve, prihvatio da značajnim popustom akciju podrži.

Kartice se mogu preuzeti u peostorijama PUPS-a  (zgrada «Jedinstva»), svakog radnog dana od 9-11 časova, a mogu ih  preuzeti svi penzioneri sa teritorije palanačke opštine.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.