Uspeh penzionera Smederevske Palanke i Azanje na Olimpijadi „Treće doba“: PRVACI U ŠAHU, KOŠARCI I BRZOM HODANJU

IMG_0856Opštinska organizacija penzionera Smederevska Palanka ostvarila je zavidne rezultate na Drugoj regionalnoj olimpijadi sporta, zdravlja i kulture, koja je pod nazivom „Pokret trećeg doba“ 18. i 19. maja održana u Velikoj Plani. Tim povodom u Opštinskoj organizaciji penzionera upriličena je skromna svečanost sa zakuskom na kojoj je ocenjeno da su takmičari iz Smederevske Palanke i Azanje  postigli uspeh za poštovanje.

Predsednik penzionera Slobodan Pantić je, čestitajući takmičarima uspeh na ovom respektnom takmičenju, izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima u više IMG_0853disciplina, što su učinile i vođe ekipa Milan Grujić, Sveta Milosavljević i Radomir Gavrilović. Vredi istaći da je Opštinska organizacija penzionera dobila zahvalnicu za doprinos pomenutoj Olimpijadi.

Ekipa „Penzioner dva“ iz Smederevske Palanke zauzela je prvo, a ekipa „Srećno doba“ iz Azanje drugo mesto u košarci. Takmičari iz Azanje osvojili su drugo, a ekipa „Penzioner“ iz Smederevske Palanke treće mesto u pucanju penala. „Srećnom, dobu“ pripalo je drugo, a ekipi „Penzioner“ iz Smederevske Palanke treće mesto u disciplini pikado.

IMG_0860Ekipa „Penzioner dva“ iz Smederevske Palanke prvak je u brzom hodanju, dok je ekipa „Penzioner“ zauzela treće mesto. „Penzioner“ iz Smederevske Palanke postigao je najbolji rezultat, osvojivši prvo mesto u šahu.

Svim  ekipama uručeni su pehari i diplome organizatora Olimpijade „Treće doba“.

D. J.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.