ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Успех пензионера Смедеревске Паланке и Азање на Олимпијади „Треће доба“: ПРВАЦИ У ШАХУ, КОШАРЦИ И БРЗОМ ХОДАЊУ

IMG_0856Oпштинска организација пензионера Смедеревска Паланка остварила је завидне резултате на Другој регионалној олимпијади спорта, здравља и културе, која је под називом „Покрет трећег доба“ 18. и 19. маја одржана у Великој Плани. Тим поводом у Општинској организацији пензионера уприличена је скромна свечаност са закуском на којој је оцењено да су такмичари из Смедеревске Паланке и Азање  постигли успех за поштовање.

Председник пензионера Слободан Пантић је, честитајући такмичарима успех на овом респектном такмичењу, изразио задовољство постигнутим резултатима у више IMG_0853дисциплина, што су учиниле и вође екипа Милан Грујић, Света Милосављевић и Радомир Гавриловић. Вреди истаћи да је Општинска организација пензионера добила захвалницу за допринос поменутој Олимпијади.

Екипа „Пензионер два“ из Смедеревске Паланке заузела је прво, а екипа „Срећно доба“ из Азање друго место у кошарци. Такмичари из Азање освојили су друго, а екипа „Пензионер“ из Смедеревске Паланке треће место у пуцању пенала. „Срећном, добу“ припало је друго, а екипи „Пензионер“ из Смедеревске Паланке треће место у дисциплини пикадо.

IMG_0860Екипа „Пензионер два“ из Смедеревске Паланке првак је у брзом ходању, док је екипа „Пензионер“ заузела треће место. „Пензионер“ из Смедеревске Паланке постигао је најбољи резултат, освојивши прво место у шаху.

Свим  екипама уручени су пехари и дипломе организатора Олимпијаде „Треће доба“.

Д. Ј.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *