ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Врхунски неуролог др Слађан Златковић у Центру за физикалну терапију „Vitaphisio“ у Смедеревској Паланци у уторак 7. новембра

У уторак 7. новембра 2023. године у Центру за физикалну терапију „Vitaphisio“, која се налази у Смедеревској Паланци у Главашевој 18, специјалистичке прегледе обављаће др Слађан Златковић, специјалиста неурологије.
Др Слађан Златковић дипломирао је студије медицине на Медицинском факултету у Нишу 2010. године. Специјализацију је обавио на Клиници за неурологију КЦС у Београду, а специјалистички испит положио је 2021. године са одличном оценом.

Др Златковић је стално запослен у Општој болници у Смедереву, члан је Лекарске коморе Србије, Српског лекарског друштва, Друштва неуролога Србије, Српске лиге за борбу против епилепсије, Радне групе за МС Србије, Европске академије неуролога (ЕАН), Интернационалне лиге за борбу против епилепсије (ИЛАЕ), Друштва за поремећаје покрета (МДС) и Интернационалне асоцијације за главобоље (ИХС).
Др Златковић је активни и поштовани члан медицинске заједнице као и редовни учесник домаћих и иностраних научних скупова.
Преглед можете да закажете позивом броја 026-310-166 или 064-29-07-965.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *