ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

IN MEMORIAM

Четврти Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“ – Смедерево 2019.

Четврти Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“ , у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова, почиње у петак, 14.јуна. Након три године турнир се сели из Вранова у Смедерево, на терен Веслачког клуба крај Дунава.
Иза турнира је стао Градски фудбалски савез Смедерева који је ове године и организатор, заједно са породицом и пријатељима Зорана Поповића Попа.

Наградни фонд је знатно увећан и износи 300. 000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.
Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара. Пријаве се могу вршити до 13. јуна у 20 часова, када је јавно извлачење парова, на терену код Веслачког.
Организатори позивају заинтересоване екипе да пријаве учешће на телефоне: 063/ 11-33-083 – Марјан, 060/75-75-111 – Немања, 060/ 66 33 673 – Оља.
Турнир „Зоран Поповић Поп“ од оснивања прати велико интересовање играча са минимум 20 екипа из разних крајева, препуне трибине навијача, коректна навијачка и такмичарска атмосфера.
Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015. године у 51. години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФК „Пролетер“, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг – зону Дунав.
Управа клуба, а потом и Градско веће Града Смедерева, донело је 15. априла 2016. године одлуку да стадион ФК „Пролетер“ добије име „Зоран Поповић Поп“. У ложи на стадиону, уочи финала првог турнира званично је откривена мермер плоча са натписом „Стадион Зоран Поповић Поп“.
Фудбалски свет није и неће заборавити Попа. Он је, дајући себе фудбалу од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио да се управо кроз фудбал чува сећање на њега.
Зато, видимо се на Веслачком! Сви сте позвани.

    Градски фудбалски савез Смедерево
                        Породица и пријатељи Зорана Поповића Попа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *