Mržnja kao politički program

1972363_1550748561804745_7919612421294548918_nZaslepljeni i vlasti „žedni“ lideri palanačkih Naprednjaka preko bot (informativne) službe, kojoj neposredno šefuje, gle iznenađenja,  Mali P(e)rica…, nastavljaju sa eksponiranjem laži, svoje lične patologije i frustracija, vulgarnosti, prostakluka i klasičnog govora mržnje, i ovoga puta upućenog meni, kao autoru kolumne „Iver koji je pao daleko od klade“, u kojoj sam kao što sam ranije i najavio, podsetio poslanika Nektarijevića na što-šta što je zaboravio o sebi.

***

I umesto da mi zahvali zbog svega onoga što sam prećutao, jer me domaće vaspitanje i novinarski kodeks sprečavaju da zalazim u određene teme sa kojima su me upoznali sagovornici,  poslanik Nektarijević naređuje svojim podanicima-botovima još agresivniji „napad“.

***

Bez unutrašnje snage i bar prizemne pameti, da iskontrolišu  mržnju prema izmišljenim neprijateljima, botovi „pucaju“ po svima koji se ne uklapaju u njihovu poremećenu sliku sveta u kome, izgleda, ima mesta samo za njih i njihove šefove.

Sve one koji ih ne podržavaju proglašavaju plaćenicima druge strane, a u ovim novinama, koje kako kažu, uređuje predsednik Opštine, a verovatno i svi ostali funkcioneri lokalne samouprave, vide samo hvalospeve lokalnoj vlasti.

***

Tragikomično bi bilo, čak i (svesno) neukusno sa moje strane, da botonoši, koji se tako ljubazno javlja na ulici a za tastaturom „u četiri zida“ tako otvoreno mrzi, ponudim dan odmora i honorar (od plaćeničkih para) za celodnevno raznošenje gajbica, ako mi pokaže bar jedan tekst hvalospeva lokalnoj vlasti u „Palanačkim“. Ove, prošle ili neke prethodne godine.

Naravno da ga nema, jer to i nije deo uređivačke politike ovog medija. Bavimo se, kao što normalan svet prepoznaje, informacijama od javnog interesa, kroz različite medijske sadržaje.

Najmanje – političkim temama.

***

No, palanački napredni „papagaji“ su naučili svoju pesmicu i više od toga – i kada bi hteli – ne mogu.

Njihov politički program, koji su do sada predstavili Palančanima, sadrži samo – mržnju.

U svom divljačkom jurišu vređaju i članove porodice, pa čak i mog pokojnog oca.

U tom slučaju su baš žestoko pregazili „crvenu liniju“.

To, i da hoću, ne mogu da im zaboravim.

 

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.