Književna manifestacija „Sezona knjiga“ u Biblioteci Grada Beograda: ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGA DEJANA CRNOMARKOVIĆA

– U prijatnom ambijentu, uz miris knjiga i publiku koja voli i posećuje ovakve događaje, program je otvorila profesor književnosti Snežana Janjić

 

U Biblioteci Grada Beograda, odeljenje „Petar Kočić“ na Vračaru, održan je književni program „Deo nemira Dejana Crnomarkovića“, promocija dve knjige ovog autora koje su nedavno predstavljene i na Sajmu knjiga.

Ovaj program održan je u okviru književne manifestacije „Sezona knjiga“ koji priređuju Centar za Srbe u rasejanju „Sveti Sava“ u saradnji sa Bibliotekom Grada Beograda.

U prijatnom ambijentu, uz miris knjiga i publiku koja voli i posećuje ovakve događaje, program je otvorila profesor književnosti Snežana Janjić, koja je upoznala prisutne sa dosadašnjim radom Dejana Crnomarkovića.

O knjigama poezije „Deo nemira“ i „O izgubljenim danima“, koja je objavljena i u Grčkoj, govorili su još i profesor književnosti Radmila Kunčer, predsednica Centra za Srbe u rasejanju „Sveti Sava“, profesor književnosti i pesnikinja Marija Popović, akademski slikar Zoran Todor i autor.

Pesme su, na srpskom i grčkom jeziku, čitale Slađana Crnomarković i Jelena Torbica.

 

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.