Posle gašenja GFK „Jasenica 1911“ osnovan novi klub: ODRŽANA OSNIVAČKA SKUPŠTINA FK „JASENICA 2017“

– Za predsednika je izabran nekadašnji fudbaler, a sada uspešni fudbalski trener Marko Pavković, potpredsednik je Milan Grujić, a sekretar Stefan Prokić

 

Posle odluke lokalne samouprave donete prošle godine da se ugasi FK „Jasenica 1911“, kao ustanova koja je radila pod ingerencijom Opštine Smederevska Palanka, i sprovede postupak likvidacije, održana je Osnivačka skupština novog kluba pod nazivom  FK „Jasenica 2017“.

Novi klub osnovan je 23. januara u prepunim prostorijama Opštinskog fudbalskog saveza, uz prisustvo brojnih sportskih radnika, trenera, igrača i gostiju.

Za predsednika FK „Jasenica 2017“ je izabran nekadašnji fudbaler a sada uspešni fudbalski trener Marko Pavković, potpredsednik je Milan Grujić, a sekretar Stefan Prokić. Funkciju predsednika Skupštine obavljaće Jovan Cvetković, dok će potpredsednik biti Nebojša Radosavljević.

Članovi Upravnog odbora su Nedeljko Arsenić, Jovan Stojković, Zlatibor Arsenijević, Miško Žarković i Milan Grujić.

Osnovni cilj i aktivnost kluba u narednom periodu biće nastavak rada sa mlađim kategorijama koje beleže fantastične rezultate pa je kadetska ekipa ubedljivo prva u Ligi FSR Zapadne Srbije, bez ijednog poraza.

Za realizaciju ovakvih aktivnosti dobijena je i podrška aktuelnog opštinskog rukovodstva.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.