ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

После гашења ГФК „Јасеница 1911“ основан нови клуб: ОДРЖАНА ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА ФК „ЈАСЕНИЦА 2017“

– За председника је изабран некадашњи фудбалер, а сада успешни фудбалски тренер Марко Павковић, потпредседник је Милан Грујић, а секретар Стефан Прокић

 

После одлуке локалне самоуправе донете прошле године да се угаси ФК „Јасеница 1911“, као установа која је радила под ингеренцијом Општине Смедеревска Паланка, и спроведе поступак ликвидације, одржана је Оснивачка скупштина новог клуба под називом  ФК „Јасеница 2017“.

Нови клуб основан је 23. јануара у препуним просторијама Општинског фудбалског савеза, уз присуство бројних спортских радника, тренера, играча и гостију.

За председника ФК „Јасеница 2017“ је изабран некадашњи фудбалер а сада успешни фудбалски тренер Марко Павковић, потпредседник је Милан Грујић, а секретар Стефан Прокић. Функцију председника Скупштине обављаће Јован Цветковић, док ће потпредседник бити Небојша Радосављевић.

Чланови Управног одбора су Недељко Арсенић, Јован Стојковић, Златибор Арсенијевић, Мишко Жарковић и Милан Грујић.

Основни циљ и активност клуба у наредном периоду биће наставак рада са млађим категоријама које бележе фантастичне резултате па је кадетска екипа убедљиво прва у Лиги ФСР Западне Србије, без иједног пораза.

За реализацију оваквих активности добијена је и подршка актуелног општинског руководства.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *