ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

Интерактивне табле у ОШ „Вук“

IMG_2431У Основној школи „Вук Караџић“ у Смедеревској Паланци данас је уприличена свечаност поводом велике донације, интерактивних табли, које су овој школи поклонили Атлантик група (власник „Паланачког кисељака“) и Општина Смедеревска Паланка.

Према речима Ненада Милојичића, директора Школе, Атлантик група је, као друштвено одговорно предузеће, донирала једну велику интерактивну таблу, а затим је локална сампуправа набавила за потребе ове школе још три такве табле. Ради се о најсавременијем училу, какво не поседује ни једна школа у околини, а и у Србији су интерактивне табле реткост, изјавио је директор „Вука“.

IMG_2434-Атлантик група годинама на овај дан донира, не само школама него и другима који конкуришу. Ми смо конкурисали ове године, и добили једну интерактивну таблу. Људи из Општине су препознали добру идеју, и ми смо уз њихову помоћ набавили још три интерактивне табле, тако да их сада имамо четири – рекао је Ненад Милојичић.

Могућности интерактивне табле су толике, да их ограничава само машта наставника, речено је током презентације овог савременог учила. Представници и запослени у Атлантик групи, после свечаног представљања донације, одиграли су пријатељску фудбалску утакмицу са наставним кадром Школе, а дружење је завршено пригодним коктелом и приредбом у просторијама ОШ „Вук Караџић“

В.Ђ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *