Interaktivne table u OŠ „Vuk“

IMG_2431U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Smederevskoj Palanci danas je upriličena svečanost povodom velike donacije, interaktivnih tabli, koje su ovoj školi poklonili Atlantik grupa (vlasnik „Palanačkog kiseljaka“) i Opština Smederevska Palanka.

Prema rečima Nenada Milojičića, direktora Škole, Atlantik grupa je, kao društveno odgovorno preduzeće, donirala jednu veliku interaktivnu tablu, a zatim je lokalna sampuprava nabavila za potrebe ove škole još tri takve table. Radi se o najsavremenijem učilu, kakvo ne poseduje ni jedna škola u okolini, a i u Srbiji su interaktivne table retkost, izjavio je direktor „Vuka“.

IMG_2434-Atlantik grupa godinama na ovaj dan donira, ne samo školama nego i drugima koji konkurišu. Mi smo konkurisali ove godine, i dobili jednu interaktivnu tablu. Ljudi iz Opštine su prepoznali dobru ideju, i mi smo uz njihovu pomoć nabavili još tri interaktivne table, tako da ih sada imamo četiri – rekao je Nenad Milojičić.

Mogućnosti interaktivne table su tolike, da ih ograničava samo mašta nastavnika, rečeno je tokom prezentacije ovog savremenog učila. Predstavnici i zaposleni u Atlantik grupi, posle svečanog predstavljanja donacije, odigrali su prijateljsku fudbalsku utakmicu sa nastavnim kadrom Škole, a druženje je završeno prigodnim koktelom i priredbom u prostorijama OŠ „Vuk Karadžić“

V.Đ.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.