Novi ambijent u OŠ „Olga Milošević“

U OŠ ,,Olga Milošević” dosta se radilo na pripremi i uređenju školskih prostorija za novu školsku godinu. Period od juna do avgusta 2017. godine , dok su učenici bili na školskom raspustu, iskorišćen je kako bi se mnoge prostorije adaptirale i pripremile za početak nove školske 2017 /18. god.

Period raspusta je iskorišćen kako bi se renovirala sala za fizičko vaspitanje, 2 kabineta – učionice , kao i kancelarije direktora, sekretara i nastavnika.

U sali za fizičko vaspitanje izvedeni su sledeći radovi: hoblovanje i lakiranje parketa, reparacija postojećih ripstola, krečenje zidova i farbanje radijatora, kao i adaptacija učeničkih svlačionica. Ove radove u našoj školi pomogli su svojim sredstvima ,,Srđan kolor“, ,,Zlatara Avramović“ i ,,Foto Bora“.

Adaptacija dva kabineta, jednog za srpski jezik i književnost i jednog za matematiku, koje su u isto vreme i učionice za ovogodišnje prvake, obuhvatila je zamenu podova i postavljanje laminata, opremanje novim nameštajem, krečenje, ugradnju pametne table (kabinet za srpski jezik i književnost) i ugradnju bele table (kabinet za matematiku), kao i zamenu pločica i umivaonika u sanitarnom odeljku. Ove radove su svojim sredstvima pomogli market ,,DIS“  i SZTR ,,Đuka“.

Adaptacija kancelarije direktora, sekretara, kao i nastavničke kancelarije obuhvatila je promenu podova i postavljanje laminata, kupovinu nameštaja i krečenje. Ove radove u našoj školi pomogli susvojim sredstvima ,,Auto centar Ivković“ i ,,Vulkom“ gvožđara.

Celokupna adaptacija i izvođenje ovih radova ne bi bili mogući bez pomoći lokalne samouprave koja je obezbedila finansijska sredstva i potreban materijal, dok je pomoć prilikom izvođenja radova obezbeđena od strane pomenutih  preduzetnika iz našeg grada i njihovih firmi.

Ovom prilikom želimo da zahvalimo svim ljudima dobre volje koji su pomogli da naša škola i ove godine spremno dočeka i obraduje sve svoje  učenike i zaposlene.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.