ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

Нови амбијент у ОШ „Олга Милошевић“

У ОШ ,,Олга Милошевић” доста се радило на припреми и уређењу школских просторија за нову школску годину. Период од јуна до августа 2017. године , док су ученици били на школском распусту, искоришћен је како би се многе просторије адаптирале и припремиле за почетак нове школске 2017 /18. год.

Период распуста је искоришћен како би се реновирала сала за физичко васпитање, 2 кабинета – учионице , као и канцеларије директора, секретара и наставника.

У сали за физичко васпитање изведени су следећи радови: хобловање и лакирање паркета, репарација постојећих рипстола, кречење зидова и фарбање радијатора, као и адаптација ученичких свлачионица. Ове радове у нашој школи помогли су својим средствима ,,Срђан колор“, ,,Златара Аврамовић“ и ,,Фото Бора“.

Адаптација два кабинета, једног за српски језик и књижевност и једног за математику, које су у исто време и учионице за овогодишње прваке, обухватила је замену подова и постављање ламината, опремање новим намештајем, кречење, уградњу паметне табле (кабинет за српски језик и књижевност) и уградњу беле табле (кабинет за математику), као и замену плочица и умиваоника у санитарном одељку. Ове радове су својим средствима помогли маркет ,,ДИС“  и СЗТР ,,Ђука“.

Адаптација канцеларије директора, секретара, као и наставничке канцеларије обухватила је промену подова и постављање ламината, куповину намештаја и кречење. Ове радове у нашој школи помогли сусвојим средствима ,,Ауто центар Ивковић“ и ,,Вулком“ гвожђара.

Целокупна адаптација и извођење ових радова не би били могући без помоћи локалне самоуправе која је обезбедила финансијска средства и потребан материјал, док је помоћ приликом извођења радова обезбеђена од стране поменутих  предузетника из нашег града и њихових фирми.

Овом приликом желимо да захвалимо свим људима добре воље који су помогли да наша школа и ове године спремно дочека и обрадује све своје  ученике и запослене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *