Obaveštenje iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“

DSC_1226Obaveštavaju se svi roditelji budućih prvaka koji su se već upisali u našu školu, ali i ostali naši sugrađani da je kolektiv naše škole obezbedio sredstva za besplatne udžbenike za đake 1. razreda.

Dakle učenici koji 1. septembra polaze u školu „Vuk“, neće morati da kupuju udžbenike. Osim besplatnih udžbenika, zaposleni u našoj školi pripremaju još iznenađenja kako bi polazak u školu ostao u najlepšem sećanju i deci i roditeljima.

Ovo je period godine kada se vrši odabir izdavača za komplete udžbenika, u razrednoj nastavi kod nas će se u narednih nekoliko godina koristiti isti izdavač od prvog do četvrtog razreda, u pitanju je izdavačka kuća koja ima savremeni pristup učenju, a učenici sa starijom braćom i sestrama moći će da nasleđuju udžbenike i time smanje troškove nabavke udžbenika.

Koristimo priliku da istaknemo ostvarene rezultate na održanim opštinskim takmičenjima gde su naši učenici bili zapaženi i ostvarili ukupno šest prvih, devet drugih i pet trećih mesta na književnoj olimpijadi, takmičenju iz matematike, stranih jezika i srpskog jezika.

U narednom periodu čekaju nas preostala opštinska i okružna takmičenja, pa i republička za koje se aktivno pripremamo.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *