ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

Обавештење из Основне школе „Вук Караџић“

DSC_1226Обавештавају се сви родитељи будућих првака који су се већ уписали у нашу школу, али и остали наши суграђани да је колектив наше школе обезбедио средства за бесплатне уџбенике за ђаке 1. разреда.

Дакле ученици који 1. септембра полазе у школу „Вук“, неће морати да купују уџбенике. Осим бесплатних уџбеника, запослени у нашој школи припремају још изненађења како би полазак у школу остао у најлепшем сећању и деци и родитељима.

Ово је период године када се врши одабир издавача за комплете уџбеника, у разредној настави код нас ће се у наредних неколико година користити исти издавач од првог до четвртог разреда, у питању је издавачка кућа која има савремени приступ учењу, а ученици са старијом браћом и сестрама моћи ће да наслеђују уџбенике и тиме смање трошкове набавке уџбеника.

Користимо прилику да истакнемо остварене резултате на одржаним општинским такмичењима где су наши ученици били запажени и остварили укупно шест првих, девет других и пет трећих места на књижевној олимпијади, такмичењу из математике, страних језика и српског језика.

У наредном периоду чекају нас преостала општинска и окружна такмичења, па и републичка за које се активно припремамо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *