ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ОДРЖАН СЕМИНАР О РАЗВИЈАЊУ ФУНКЦИОНАЛНОГ ЗНАЊА ПУТЕМ АМБИЈЕНТАЛНЕ НАСТАВЕ

У оквиру Еразмус+ пројекта OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE THROUGH OUTDOOR LEARNING у Основној школи „Олга Милошевић“ је од 21. до 25. јануара, 2023. године, одржан семинар на тему развијања функционалног знања путем амбијенталне наставе.

Семинар је креирао и спровео тим професора са Факултета педагошких наука у Јагодини, а који су поред колега из Турске и Грчке, такође партнери у пројекту. Четврти дан су учесници семинара били гости Факултета педагошких наука у Јагодини, где их је примила декан Факултета проф. доктор, Виолета Јовановић. Кроз факултет су нас провели наши сарадници на пројекту доцент доктор, Оливера Цекић Јовановић, доктор методике наставе природе и друштва, доктор Александра Михајловић, доктор методике математике, Марија Веселиновић, доцент доктор Марија Веселиновић Стојановић, немачки језик са методиком, асистент Милан Миликић, методика наставе математике.

Такође смо веома креативне и практичне примере добре праксе могли да чујемо и од чланова Пројектног тима, доцента доктора Ненада Стевановића, доктора педагогије, као и других чланова колектива. Домаћини су нам уприличили обилазак и демонстрацију активности амбијенталне наставе у Завичајном музеју, Зоолошком врту и Музеју воштаних фигура.

Надамо се да је наше гостопримство допринело да се колеге пријатно осећају у нашој школи и радујемо се даљој сарадњи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *