ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ „Олга Милошевић“: ПЕТРА ПЕШИЋ – СИНОНИМ ЗА „ВЕЛИКО СПОРТСКО СРЦЕ“

Спорт је веома битан за развој људског друштва. Може бити поприште највеличанственијих људских победа. Он појачава друштвене везе и представља веома моћно средство буђења патриотских и националних осећања.

Веома важну лекцију о спорту, спортском духу и великом срцу једног спортисте дала нам је наша ученица, велика спортисткиња Петра Пешић. Петра је ученица петог разреда, али има већ дугу и веома успешну каријеру каратисткиње. Пред њом су тек многобројна такмичења и турнири. Љубав према школи исказала је на један веома специфичан начин. Два велика одличја, златну медаљу са Балканског школског првенства у катама и златну медаљу са  Школског првенства Републике Србије поклонила је школи. То су медаље на које је веома поносна и које је добила мукотрпним радом и трудом. Ове медаље у школи заузимају посебно место, као што и Петра заузима посебно место у нашим срцима.

Петра поносни смо на тебе, на све твоје спортске успехе и велико спортско срце! Негуј свој огроман таленат, вредно ради и медаље, као и до сада, неће изостати!

Дарко Димитријевић, директор школе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *