ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ПРВА ШКОЛА У СРБИЈИ

 Наша школа, ОШ „Олга Милошевић“, добила је признање од стране Олимпијског комитета Србије на свечаности доделе награда за најуспешније спортисте, тимове и тренере у Србији за 2023. годину. На тај начин нашла се раме уз раме са Новаком Ђоковићем, Иваном Шпановић, женском одбојкашком репрезентацијом, мушком репрезентацијом у баскету 3х3, Ангелином Топић, Страхињом Стојачићем, Гораном Обрадовићем и Боришом Симанићем, који су такође на овој свечаној церемонији добили награде.

Нестварно је било наћи се у овом друштву и са огромним задовољством можемо да кажемо да су наши ученици били део живог програма РТС-а, из Народне Скупштине. Подсетимо, у сарадњи са Министарством просвете, учествовали смо у пилот пројекту „Промоција олимпијских вредности: поштовање, пријатељство и изузетност“. Наша школа је заједно са преко 10.000 ученика и више од 600 наставника из 51 основне школе широм Србије допринела изградњи бољег и хуманијег друштва кроз спорт и у том друштву се показала као најбоља. Улагање значајног труда и напора у неки подухват често води до осећаја непроцењивог задовољства када се крајњи циљ постигне. Заслужена награда, као плод упорног рада, чини тај труд још драгоценијим и пружа осећај испуњености који нема цену.

Хвала свим ученицима, наставницима и родитељима на подршци и ангажовању у овом значајном пројекту. Наставићемо да промовишемо олимпијске вредности у нашој школи, градећи заједницу поштовања, пријатељства и изузетности!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *