ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ „Олга Милошевић: УЗ ПОМОЋ ВЕЛИКИХ ЉУДИ ДОБРЕ ВОЉЕ ЗА НАШЕ УЧЕНИКЕ СТВАРАМО УСЛОВЕ БОЉЕ

У фокусу нашег рада је ученик, његове потребе и образовање и зато се сви у школи труде да боравак у њој буде пријатан и сигуран.

Епитети „пријатан“ и „сигуран“ су огледало НАШЕ УЧИОНИЦЕ НА ОТВОРЕНОМ. Без јасне намере да буде центар свих састанака у школи, зелена учионица је у доба корона вируса постала „сигуран кутак“ за одржавање наставних и ваннаставних активности. Ова зелена оаза не би постојала да није било финансијске подршке компанија Гоша „ФОМ“, НЕСАМ, МЕТКОМЕРЦ, Расадник „Зелена визија“, ДМ инвест, ДОО Робинс и физичких лица Богољуба Јанаћковића и Јоване Кривокуће.

Посебну захвалност за набавку грађевинског материјала дугујемо др Слађану Аџићу, председнику Савета родитеља наше школе.

Поред учионице на отвореном, први септембар су спремно дочекале и учионице за прваке. Оне су реновиране, а посебна пажња је посвећена техничкој опремљености, јер непрестано развијање дигиталних компетенција доводи до флексибилног и безбедног унапређивања процеса наставе и учења. Извођење ових радова не би било могуће без помоћи локалне самоуправе Општине Смедеревска Паланка. Овом приликом желимо да се захвалимо свим људима добре воље који су помогли да наша школа и ове године спремно дочека и обрадује све ученике и запослене.

Дарко Димитријевић, директор школе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *