OŠ „Olga Milošević: UZ POMOĆ VELIKIH LjUDI DOBRE VOLjE ZA NAŠE UČENIKE STVARAMO USLOVE BOLjE

U fokusu našeg rada je učenik, njegove potrebe i obrazovanje i zato se svi u školi trude da boravak u njoj bude prijatan i siguran.

Epiteti „prijatan“ i „siguran“ su ogledalo NAŠE UČIONICE NA OTVORENOM. Bez jasne namere da bude centar svih sastanaka u školi, zelena učionica je u doba korona virusa postala „siguran kutak“ za održavanje nastavnih i vannastavnih aktivnosti. Ova zelena oaza ne bi postojala da nije bilo finansijske podrške kompanija Goša „FOM“, NESAM, METKOMERC, Rasadnik „Zelena vizija“, DM invest, DOO Robins i fizičkih lica Bogoljuba Janaćkovića i Jovane Krivokuće.

Posebnu zahvalnost za nabavku građevinskog materijala dugujemo dr Slađanu Adžiću, predsedniku Saveta roditelja naše škole.

Pored učionice na otvorenom, prvi septembar su spremno dočekale i učionice za prvake. One su renovirane, a posebna pažnja je posvećena tehničkoj opremljenosti, jer neprestano razvijanje digitalnih kompetencija dovodi do fleksibilnog i bezbednog unapređivanja procesa nastave i učenja. Izvođenje ovih radova ne bi bilo moguće bez pomoći lokalne samouprave Opštine Smederevska Palanka. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje koji su pomogli da naša škola i ove godine spremno dočeka i obraduje sve učenike i zaposlene.

Darko Dimitrijević, direktor škole

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *