ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ЗНАЊЕМ ДО ПОСЛА

Свакодневно тежимо образовању и стицању знања и вештина које су у складу са способностима и потенцијалима ученика, усмеравамо их ка активностима које су у складу са њиховим жељама и афинитетима, а у оквиру професионалне оријентације настојимо и да их усмеримо ка избору одговарајућег будућег занимања.

С тим у вези, директор школе, Дарко Димитријевић, присуствовао је догађају приређеном за представнике основних и средњих школа из више округа на коме су представљене услуге каријерног вођења и саветовања (КВиС) које се спроводе у оквиру пројекта „Знањем до посла“.

Услуге КВиС-а намењене су младима како би се унапредиле њихове вештине управљања каријером и створили повољнији услови за бржи радни ангажман. Пројекат се реализује у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Министарством просвете односно Канцеларијом за дуално образовање и Национални оквир квалификација. Овај пројекат на иновативан и занимљив начин, омогућава брже запошљавање младих и повећава њихову шансу да дођу до жељеног посла уз унапређење инклузивног друштва и једнаким условима за запошљавање за све категорије друштва.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *