Tijana Radisavljević – „Učenik generacije“ u OŠ „Radomir Lazić“  

DSC07911Na Vidovdan je u Domu kulture u Azanji održan  Opšti roditeljski sastanak OŠ „Radomir Lazić“. Petu godinu zaredom njegov neizostavni deo jeste i manifestacija „Ponos naše škole“  na kojoj se ističu uspesi učenika u tekućoj školskoj godini. U umetničkom delu programa učestvovali su Teodora Jančić i Matija Vitić.

Ovaj roditeljski sastanak bio je podeljen u tri dela. U prvom delu pedagog škole Biljana Živković je prikazala rad škole kroz brojke. Potom su se prisutnima obratili i direktor škole Slađana Ž. Jelić, kao i direktorka filijale Vojvođanske banke u S. Palanci Jelena Miloradović. U drugom delu su posetioci imali priliku da pogledaju film o aktivnostima  škole i učenika u tekućoj školskoj godini.

Nakon filma na sceni su se pojavili svi učenici koji su ove školske godine postigli izvesne rezultate na takmičenjima ili se istakli u aktivnostima vezanim za rad škole.

To su: Tijana Radisavljević, Teodora Jančić, Tanja Ilić, Mateja Milojević, Tamara Popović, Kristina Pantić, Aleksandar Talijan, Dimitrije Ćosić, Jovana Jančić, Milica Ranković.(osmi razred). Marko Batinić, Mihajlo Đorđević, Nenad Vasiljević, Lidija Golubović, Teodora Ćosić, Aleksandra Joksimović, Jovana Batinić, Miljana Palić i Matija Vitić su učenici iz sedmog razreda, dok su najuspešniji šestaci ove školske godine bili: Aleksandra Jelić, Marija Marković, Nevena Jelić, Mihajlo Maričić. Među učenicima petog razreda to su: Jovana Radomirović, Aleksandra Avramović, Anđela Đurđević, Milica Đuričić i Nikola Aranđelović, a uspešniji četvrtaci od ostalih su: Aleksa Jelić, Jovana Petrović i Stefan Batinić. Luka Gromović je jedini učenik iz trećeg razreda, koji se naročito istakao svojim znanjem iz engleskog jezika, a među učenicima drugog razreda to su: Anđela Stanojević i Marija Radisavljević. I na kraju najmlađi, ali isto tako važni: Mihajlo Ranković i Nina Stevanović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U završnom delu programa uručene su nagrade i priznanja nosiocima Vukovih diploma i najboljim učenicima osmog razreda. Ove školske godine OŠ „Radomir Lazić“ iz Azanje ima četiri učenika koji su osnovnu školu završili sa svim odličnim ocenama i tako zaslužili priznanje „Vukovu diplomu“. To su: Tijana Radisavljević, Teodora Jančić, Tanja Ilić i Mateja Milojević.

Ove godine priznanje „Učenik generacije“ zaslužila je Tijana Radisavljević koja iza sebe ima, od najvrednijih rezultata, dva državna takmičenja iz istorije i osvojeno treće mesto u sedmom razredu. Tijana je nagrađena sa 200 dolara iz Fonda prof. dr Radmila Milentijević i zlatnikom.  Za najboljeg učenika odeljenja 8/1 proglašena je Teodora Jančić, a za najboljeg učenika odeljenja 8/2 proglašena je Tanja Ilić.

Svi navedeni učenici nagrađena su jednodnevnim izletom. Ove godine nagradni izlet biće realizovan u Beogradu 1. jula. Na izletu će pored Avale, Kalemegdana, Istorijskog muzeja Srbije (izložba o Mihajlu Pupinu) učenici obići i Dvorski kompleks Karađorđevića.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *