Kandidati za poslanike Demokratske stranke Šutanovac i Milojičić na Sajmu poljoprivrednih mašina

DSC05212U okviru kampanje za predstojeće izbore na Sajmu poljoprivrednih mašina i alata, koji je ove subote posetilo nekoliko desetina hiljada ljudi iz raznih krajeva Srbije, sa posetiocima su razgovarali kandidati za narodne poslanike Demokratske stranke,  Dragan Šutanovac i Radoslav Milojičić Kena.

-Mislim da je svima u Srbiji jasno da se od 2012. godine do danas mnogo toga promenilo – rekao je Šutanovac. – Ne postoji ni jedan segment naše države ili društva koji je bolji nego što je bio 2012. godine. Po prvi put, u prošloj godini imamo statistički pad životnog standarda, što može da se oseti i ovde kod vas, na pijaci. A ono što je pritom važno naglasiti to je da se ova Vlada za nekih godinu i po dana pozajmila oko pet milijardi evra, odnosno 11 miliona evra svakoga dana. Prosto je neverovatno da se taj priliv novca ne oseća među građanima i ja zaista ne mogu da objasnim šta se sa tim novcem desilo. Srbija danas ima više problema nego 2012. godine zato što ima lošu Vladu, zato što se ova Vlada bavi pre svega marketingom, propagandom, zato što ta Vlada nije sa građanstvom, već ona putem medija pušta informacije i tako komunicira sa narodom. Ali, ako pitate bilo kog građanina koji danas ovde šeta da li živi bolje nego pre dve godine, reći će vam da mu je danas život lošiji. To je nešto što mora da se menja.

DSC05192Šutanovac je prokomentarisao i visoko mesto na izbornoj listi Demokratske stranke koje zauzima predsednik Opštine i OO DS, Radoslav Milojičić Kena.

-Mislim da je izuzetno važno što će Palanka konačno imati svog poslanika u Skupštini – naglasio je funkcioner Demokratske stranke. – To što će se Radoslav Milojičić naći u poslaničkoj klupi značajno je ne samo sa aspekta Smederevske Palanke, nego sa aspekta celog regiona. Demokratska stranka je podržavala mlade ljude na visokim pozicijama. Sadašnji predsednik ove opštine biće narodni poslanik i to je dobro za sve ljude koji žive u ovom regionu.

Prisutnim predstavnicima medija obratio se i Radoslav Milojičić Kena koji je govorio zašto birači treba da pruže poverenje Demokratskoj stranci:

-Demokratska stranka je poznata po tome da više radi nego što priča – naglasio je Milojičić. – Kao što je gospodin Šutanovac uradio najbolju reformu u Ministarstvu odbrane, kao što je Oliver Dulić bio veoma uspešan u svom resoru, tako je i ovaj sajam, narodski rečeno – vašar, 2004. godine izmislio  i projektovao tadašnji predsednik Opštine, Radoslav Ljubisavljević, koji je tu funkciju obavljao kao član Demokratske stranke. Tako smo i mi obezbedili 11, 5 miliona evra za izgradnju fabrike vode, uradili parterno uređenje glavne ulice, doveli gasifikacionu mrežu na celu teritoriju naše opštine. Kao što je Dragan Đilas uradio most na Adi, a Bojan Pajtić mnogo toga u Vojvodini. Jasno je da bez Demokratske stranke nema jake i evropske Srbije. Jasno je da samo Demokratska stranka može reći stop ovome što se događa. To smo uradili devedesete, to smo uradili dvehiljadite, to ćemo uraditi i sada. Moramo da kažemo stop represiji, teroru koji SNS u liku Aleksandra Vučića sprovodi nad građanima Srbije. Danas se očigledno mnogo lošije živi. Investicije u našoj zemlji 2011. godine bile su 1,8 milijardi evra, a krajem prošle godine one su manje čak tri puta. Dok se Dragoljub Mićunović devedesete borio za početak demokratizacije našeg društva, Aleksandar Vučić se borio za granice Karlobag – Karlovac – Virovitica. Dok se Zoran Đinđić dvehiljadite borio da zaustavi NATO bombardovanje, oni su pištoljima iz naše zemlje jurili ljude koji nisu iste veroispovesti. Dok se Vlada Mirka Cvetkovića 2008. borila za hapšenje haških optuženika i za oduzimanje imovine, 350 miliona evra, stečene kriminalom, oni su prelepljivali ulične table sa imenom Zorana Đinđića imenom Ratka Mladića. Jasno je da vuk dlaku  menja, ali ćud nikada, i zato moramo reći stop ovom teroru koji SNS sprovodi. Narod će se osloboditi straha i 16. marta Demokratska stranka će pobediti.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.