Koalicija SPS-JS-NS predala izbornu listu

DSCN1080

Kasno sinoć (10. marta oko 22 časa), Opštinskoj izbornoj komisiji predata je lista  49 kandidata za odbornike, pod nazivom IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS) – JEDINSTVENA SRBIJA (JS) DRAGAN MARKOVIĆ PALMA – NOVA SRBIJA (NS), uz prikupljene potpise građana.

Neposredno posle predaje materijala Komisiji Petar Jelić, predsednik OO SPS u Smederevskoj Palanci, dao je kratku izjavu za medije:

– Zahvaljujem najpre građanima, koji su nam dali podršku, sa oko 1.700 potpisa. Naravno, DSCN1051prezadovoljan sam ovakvom listom, i ovakvim sastavom koalicije koju smo napravili. To je koalicija koja pokriva široke narodne mase, i ona garantuje budućnost i prosperitet naše opštine. Na toj listi su izuzetni kadrovi – lekari, pravnici, vaspitačice, poljoprivrednici, privrednici, studenti. Naročito nam je važno to što su penzioneri iz Opštinske organizacije penzionera sa nama, i da oni takođe imaju svog kandidata, budućeg odbornika. Orijentisaćemo se na socijalnu politiku, i smatramo da naš program može da nam donese pobedu u Palanci – izjavio je, između ostalog, Petar Jelić.

 

Nekoliko časova ranije, u prostorijama Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, zvanično je proglašena koalicija između Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Nove Srbije, na lokalnom nivou. Tom prilikom saopšteno je da je pod rednim brojem jedan na listi kandidata za odbornike Slavoljub Đurić, aktuelni predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka.

DSCN1054– Ova koalicija predstavlja skup ozbiljnih ljudi, koji su spremni da sva svoja znanja i umeća stave na dobrobit svih građana ove opštine. Ovakav sastav koalicije predstavlja garant političke stabilnosti, i sređivanja opštinske političke scene, da bi se išlo napred, a ne tapkalo u mestu. Očekujemo podršku građana, što je, uostalom, i uslov privrednog rasta i oporavka naše opštine. Znamo šta hoćemo, ali da bismo to ostvarili, potreban nam je još jedan sa-učesnik, a to je narod. Mi očekujemo da će birači stati uz ovu koaliciju, da će nam dati apsolutnu podršku, tako da ćemo imati priliku da u narednom periodu radimo na tome da pomirimo zavađene, uposlimo nezaposlene, povratimo nadu onima koji su nadu izgubili – izjavio je Slavoljub Đurić na konferenciji za štampu, i  izrazio uverenje da posle ovih lokalnih izbora dolaze bolji dani.

You may also like...

1 Response

  1. siguran glas kaže:

    Na vlasti ste u Palanci pune 4 godine. Tražite podršku za još 4 godine. Što do sad nepokrenuste bar nešto. Opštinu ste totalno devastirali, javna i komunalna preduzeća ste uništili. Grad je i dalje u mraku, niste u stanju ni sijalice da promenite. Sa vama se opština pretvara polako ali sigurno u mesnu zajednicu opštine Vel. Plana. Bravo gospodo na rezultatima vašeg dosadašnjeg vladanja. Glasam siguno za vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *