ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Коалиција СПС-ЈС-НС предала изборну листу

DSCN1080

Касно синоћ (10. марта око 22 часа), Општинској изборној комисији предата је листа  49 кандидата за одборнике, под називом ИВИЦА ДАЧИЋ – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС) – ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС) ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА – НОВА СРБИЈА (НС), уз прикупљене потписе грађана.

Непосредно после предаје материјала Комисији Петар Јелић, председник ОО СПС у Смедеревској Паланци, дао је кратку изјаву за медије:

– Захваљујем најпре грађанима, који су нам дали подршку, са око 1.700 потписа. Наравно, DSCN1051презадовољан сам оваквом листом, и оваквим саставом коалиције коју смо направили. То је коалиција која покрива широке народне масе, и она гарантује будућност и просперитет наше општине. На тој листи су изузетни кадрови – лекари, правници, васпитачице, пољопривредници, привредници, студенти. Нарочито нам је важно то што су пензионери из Општинске организације пензионера са нама, и да они такође имају свог кандидата, будућег одборника. Оријентисаћемо се на социјалну политику, и сматрамо да наш програм може да нам донесе победу у Паланци – изјавио је, између осталог, Петар Јелић.

 

Неколико часова раније, у просторијама Општинског одбора Социјалистичке партије Србије, званично је проглашена коалиција између Социјалистичке партије Србије, Јединствене Србије и Нове Србије, на локалном нивоу. Том приликом саопштено је да је под редним бројем један на листи кандидата за одборнике Славољуб Ђурић, актуелни председник Скупштине општине Смедеревска Паланка.

DSCN1054– Ова коалиција представља скуп озбиљних људи, који су спремни да сва своја знања и умећа ставе на добробит свих грађана ове општине. Овакав састав коалиције представља гарант политичке стабилности, и сређивања општинске политичке сцене, да би се ишло напред, а не тапкало у месту. Очекујемо подршку грађана, што је, уосталом, и услов привредног раста и опоравка наше општине. Знамо шта хоћемо, али да бисмо то остварили, потребан нам је још један са-учесник, а то је народ. Ми очекујемо да ће бирачи стати уз ову коалицију, да ће нам дати апсолутну подршку, тако да ћемо имати прилику да у наредном периоду радимо на томе да помиримо завађене, упослимо незапослене, повратимо наду онима који су наду изгубили – изјавио је Славољуб Ђурић на конференцији за штампу, и  изразио уверење да после ових локалних избора долазе бољи дани.

One thought on “Коалиција СПС-ЈС-НС предала изборну листу

  • siguran glas

    Na vlasti ste u Palanci pune 4 godine. Tražite podršku za još 4 godine. Što do sad nepokrenuste bar nešto. Opštinu ste totalno devastirali, javna i komunalna preduzeća ste uništili. Grad je i dalje u mraku, niste u stanju ni sijalice da promenite. Sa vama se opština pretvara polako ali sigurno u mesnu zajednicu opštine Vel. Plana. Bravo gospodo na rezultatima vašeg dosadašnjeg vladanja. Glasam siguno za vas.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *