ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Конференција за медије у ОО СРС: НАРОД ЈЕ ВЕЋ ПРЕПОЗНАО ЛОШУ ВЛАСТ

radikaliПаланачки Радикали одржали су конференцију за медије на којој су подсетили руководство локалне самоуправе да нису добили одговоре на питања постављена у претходном обраћању јавности.

– На жалост сем констатације да сам научио добро да читам, ниједан одговор на постављена питања нисмо добили – истакао је Дејан Миливојевић, председник ОО СРС. – И  зато вас поново питам господо Напредњаци: и после пет месеци од преузимања власти где вам је инвеститор из Немачке кога сте обећали одмах после избора? Када ће град почети да функционише без рестрикција воде? Зашто се новац троши на приватно обезбеђење седнице СО уместо да се улаже у водовод? Да ли ће то обезбеђење бити ангажовано и на наредним седницама?

Секретар ОО СРС, Иван Милорадовић, обавестио је јавност о приливу чланства у странку нагласивши лош рад владајуће гарнитуре, али и опозиције.

– Народ је већ препознао лошу власт и лоше вођење политике у нашем граду од стране владајуће гарнитуре, али и од стране опозиције – рекао је Милорадовић. – И једни и други се понашају немарно према грађанима наше општине. Видимо да проблем са водоснабдевањем није решен иако је обећано да ће то бити приоритет. По граду тече вода па се прибојавамо да не постанемо као Атлантида услед појаве клизишта на неким местима. Локална власт не уважава ни захтев наше посланице у Скупштини Републике Србије, Мирославе Станковић Ђуричић, за доделу просторије у згради општине ради комуникације са грађанима, али паланачки радикали ће наставити борбу за добробит свих Паланчана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *