Konferencija za medije u OO SRS: NAROD JE VEĆ PREPOZNAO LOŠU VLAST

radikaliPalanački Radikali održali su konferenciju za medije na kojoj su podsetili rukovodstvo lokalne samouprave da nisu dobili odgovore na pitanja postavljena u prethodnom obraćanju javnosti.

– Na žalost sem konstatacije da sam naučio dobro da čitam, nijedan odgovor na postavljena pitanja nismo dobili – istakao je Dejan Milivojević, predsednik OO SRS. – I  zato vas ponovo pitam gospodo Naprednjaci: i posle pet meseci od preuzimanja vlasti gde vam je investitor iz Nemačke koga ste obećali odmah posle izbora? Kada će grad početi da funkcioniše bez restrikcija vode? Zašto se novac troši na privatno obezbeđenje sednice SO umesto da se ulaže u vodovod? Da li će to obezbeđenje biti angažovano i na narednim sednicama?

Sekretar OO SRS, Ivan Miloradović, obavestio je javnost o prilivu članstva u stranku naglasivši loš rad vladajuće garniture, ali i opozicije.

– Narod je već prepoznao lošu vlast i loše vođenje politike u našem gradu od strane vladajuće garniture, ali i od strane opozicije – rekao je Miloradović. – I jedni i drugi se ponašaju nemarno prema građanima naše opštine. Vidimo da problem sa vodosnabdevanjem nije rešen iako je obećano da će to biti prioritet. Po gradu teče voda pa se pribojavamo da ne postanemo kao Atlantida usled pojave klizišta na nekim mestima. Lokalna vlast ne uvažava ni zahtev naše poslanice u Skupštini Republike Srbije, Miroslave Stanković Đuričić, za dodelu prostorije u zgradi opštine radi komunikacije sa građanima, ali palanački radikali će nastaviti borbu za dobrobit svih Palančana.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *