Novogodišnji koktel u prostorijama Srpskog pokreta obnove: SUMIRANjE REZULTATA I POGLED KA BUDUĆNOSTI

DSCN0629

-Tradicionalni koktel, koji uoči dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru organizuje Opštinski odbor Srpskog pokreta obnove u Smederevskoj Palanci, okupio je, 13. januara, osim članova i simpatizera SPO-a, i predstavnike gotovo svih političkih stranaka iz naše opštine

 

Na početku ovog svečanog događaja predsednik Opštinskog odbora SPO, Dobrica Jozić, u prigodnom pozdravnom slovu, podsetio je na aktivnosti svoje stranke tokom aktuelnog mandata lokalne samouprave. Jozić je naglasio da je SPO, preko državnog sekretara u Ministarstvu za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, koji je član ove stranke, značajno doprineo obezbeđivanju sredstava za komasaciju na području naše opštine.

Posredstvom SPO-a, obezbeđena je vredna donacija (sanitetsko vozilo) za Opštu bolnicu „Stefan Visoki“. Posle poplava u maju 2014. godine, SPO se posebno angažovao na obezbeđivanju donacija poljoprivrednih kultura za domaćinstva  koja su tokom poplava pretrpela štetu.

Na kraju, Jozić je izrazio nadu da će SPO, na predstojećim lokalnim izborima, ostvariti bolji rezultat nego u prethodnom izbornom ciklusu, i svima poželeo zdravlje i uspeh u Novoj godini.

Koktelu u prostorijama Opštinskog odbora Srpskog pokreta obnove, pored ostalih, prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, Željko Radošević.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *