ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Новогодишњи коктел у просторијама Српског покрета обнове: СУМИРАЊЕ РЕЗУЛТАТА И ПОГЛЕД КА БУДУЋНОСТИ

DSCN0629

-Традиционални коктел, који уочи дочека Нове године по Јулијанском календару организује Општински одбор Српског покрета обнове у Смедеревској Паланци, окупио је, 13. јануара, осим чланова и симпатизера СПО-а, и представнике готово свих политичких странака из наше општине

 

На почетку овог свечаног догађаја председник Општинског одбора СПО, Добрица Јозић, у пригодном поздравном слову, подсетио је на активности своје странке током актуелног мандата локалне самоуправе. Јозић је нагласио да је СПО, преко државног секретара у Министарству за пољопривреду, шумарство и водопривреду, који је члан ове странке, значајно допринео обезбеђивању средстава за комасацију на подручју наше општине.

Посредством СПО-а, обезбеђена је вредна донација (санитетско возило) за Општу болницу „Стефан Високи“. После поплава у мају 2014. године, СПО се посебно ангажовао на обезбеђивању донација пољопривредних култура за домаћинства  која су током поплава претрпела штету.

На крају, Јозић је изразио наду да ће СПО, на предстојећим локалним изборима, остварити бољи резултат него у претходном изборном циклусу, и свима пожелео здравље и успех у Новој години.

Коктелу у просторијама Општинског одбора Српског покрета обнове, поред осталих, присуствовао је и државни секретар у Министарству пољопривреде, Жељко Радошевић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *