Održana 36. sednica Opštinskog veća

Održana je 36. sednica Opštinskog veća na kojoj su donete Odluka o otuđenju nepokretnosti iz javne svojne, Odluka o izmeni Odluke o obrazovanju Mobilnog tima za inkluziju Roma, utvrđen je Predlog odluke o ustanovljavanju manifestacije u oblasti kulture „Kulturno leto“, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o uređivanju, održavanju grobalja i sahranjivanju na teritoriji opštine, predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Narodnog muzeja, predlog Odluke o dodeli Svetosavskih nagrada prosvetnim radnicima, ka i predlog Odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine.

Članovi Veća su utvrdili Predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta Opštine Smederevska Palaka za 2022. godinu.
Razmatrani su i programi poslovanja JKP „Vodovod“ i JP „Palanka razvoj“ za 2023. godinu, kao i cenovnik sakupljanja, odvoza i deponovanja smeća „PWW“ DOO Niš, ogranak Smederevska Palanka.

Članovi veća na današnjoj sednici razmatrali su predlog mera za sprečavanje parkiranja vozila na trotoaru u Šulejićevoj ulici, a doneto je i rešenje o obrazovanju komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova za ostvarivanje prava na vantelesnu oplodnju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *