Sednica Skupštine opštine zakazana za 7. mart

Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za utorak, 7. marta, u 10 časova. Na dnevnom redu će se naći predlog Odluke o ustanovljavanju stalne manifestacije u oblasti kulture „Kulturno leto“, predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o uređivanju, održavanju grobalja i sahranjivanju na teritoriji opštine, predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Narodnog muzeja, predlog Odluke o dodeli Svetosavskih nagrada prosvetnim radnicima, predlog Odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine, predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta opštine za 2022. godinu kao i predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o načinu formiranja i visini cene usluge Dnevnog boravka za decu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju „PUŽ“.
Na sedmoj sednici Skupštine opštine odbornici će razmatrati donošenje rešenje o saglasnosti na programe poslovanja JKP „Vodovod“ i JP „Palanka razvoj“ i rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik sakupljanja, odvoza i deponovanja smeća „PWW“ DOO Niš.
Odbornici će takođe raspravljati o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama pravilnika o radu JKP „Vodovod“, zatim o donošenju rešenja o utvrđivanju prestanka mandata i imenovanju direktora Narodnog muzeja, donošenju rešenja o imenovanju Komisije za određivanje Dana Opštine, Amblema opštine i davanje naziva ulicama, trgovima i ustanovama, kao i o donošenju rešenja o imenovanju Saveta za rodnu ravnopravnost.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *