OTVOREN MESNI ODBOR SNS U AZANJI

IMG_4059Azanja, 8. avgusta 2015.

U jeku Azanjske pogačijade, dok se preko puta, u Domu kulture, očekivao počeak Svečane akademije povodom 120 godina postojanja Zemljoradničke zadruge (na kojoj je govorila i Stanislava Pak, savetnica predsednika Nikolića), svečano su otvorene prostorije Mesnog odbora SNS-a.

Svečanosti je prisustvovalo celokupno rukovodstvo Opštinskog odbora iz Smederevske Palanke, na čelu sa narodnim poslanikom, Dejanom Nektarijevićem, i gosti iz centrale ove stranke.

IMG_4062
Goste najpre je pozdravio predsednik MO Azanja, Dragan Minić, a pre otvaranja prostorija prisutnima se obratio Slaviša Mićanović, član Glavnog i Izvršnog odbora SNS, i šef internet tima, koji je između ostalog rekao:

– Smedervska Palanka je odbor u koji veoma često dolazim, i u kome imam veliki broj prijatelja. Prvi put sam u Azanji, ovde. Želim da vam poželim puno uspeha u narednom periodu, obzirom da otvaramo kancelariju Srpske napredne stranke i siguran sam da ćemo na decembarskim izborima, obzirom da se lokaani izbori očekuju krajem decembra, da ćemo imati prilike da pobedimo ovu pošast koja vas devastira ovde godinama. Na žalost, Smederevska Palanka je opština koja je među najnerazvijenijim opštinama u Srbiji, već godinama, i prema svim parametrima nalazi se na začelju svih opština u Srbiji i nadam se da ćemo imati priliku da to u narednom periodu menjamo – rekao je između ostalog Mićanović, dodavši da izborna kampanja za lokalne izbore kreće upravo iz Azanje, otvaranjem prostorija  SNS-a u ovom selu.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.