ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

OTВОРЕН МЕСНИ ОДБОР СНС У АЗАЊИ

IMG_4059Азања, 8. августа 2015.

У јеку Азањске погачијаде, док се преко пута, у Дому културе, очекивао почеак Свечане академије поводом 120 година постојања Земљорадничке задруге (на којој је говорила и Станислава Пак, саветница председника Николића), свечано су отворене просторије Месног одбора СНС-а.

Свечаности је присуствовало целокупно руководство Општинског одбора из Смедеревске Паланке, на челу са народним послаником, Дејаном Нектаријевићем, и гости из централе ове странке.

IMG_4062
Госте најпре је поздравио председник МО Азања, Драган Минић, а пре отварања просторија присутнима се обратио Славиша Мићановић, члан Главног и Извршног одбора СНС, и шеф интернет тима, који је између осталог рекао:

– Смедервска Паланка је одбор у који веома често долазим, и у коме имам велики број пријатеља. Први пут сам у Азањи, овде. Желим да вам пожелим пуно успеха у наредном периоду, обзиром да отварамо канцеларију Српске напредне странке и сигуран сам да ћемо на децембарским изборима, обзиром да се локаани избори очекују крајем децембра, да ћемо имати прилике да победимо ову пошаст која вас девастира овде годинама. На жалост, Смедеревска Паланка је општина која је међу најнеразвијенијим општинама у Србији, већ годинама, и према свим параметрима налази се на зачељу свих општина у Србији и надам се да ћемо имати прилику да то у наредном периоду мењамо – рекао је између осталог Мићановић, додавши да изборна кампања за локалне изборе креће управо из Азање, отварањем просторија  СНС-а у овом селу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *