ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Предата и седма листа Општинској изборној комисији: ПОКРЕТ ПЕТ ДО ДВАНАЕСТ – ОТАЏБИНА

DSCN1094

У недељу, 13. маја, око 18 часова, Општинској изборној комисији  предата је листа „Пет до дванаест – Отаџбина“. Први на листи је професор др Бошко Војновић, који  је, након подношења материјала Комисији,  изјавио:

– Што се тиче кадрова, мислим да смо ту неприкосновени, у односу на остале листе. На врху листе су углавном људи са високим образовањем,  остварени у својој струци. Ту су и студенти, радници, добри домаћини, пољопривредници, запослени у здравству. Очекујемо веома добар резултат. На то указује и чињеница да смо веома брзо прикупили потписе. Очекујем да имамо добар број одборника, да уђемо у власт. Ако будемо у прилици, бираћемо људе, према њиховим квалитетима, а не према партијској припадности. Нећемо дозволити да се ради као што се радило до  сада – рекао је Војновић, и додао да је ову листу подржао и СНП, који представља Ненад Поповић.

– Најпре, захваљујем свим нашим суграђанима, који су нас подржали својим потписом. Надам се да смо препознатљиви као алтернатива политичким партијама, и да ћемо  због тога добити поверење бирача, изјавио је др Срђан Савић, члан Покрета „Пет до дванаест“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *