Predata i sedma lista Opštinskoj izbornoj komisiji: POKRET PET DO DVANAEST – OTADŽBINA

DSCN1094

U nedelju, 13. maja, oko 18 časova, Opštinskoj izbornoj komisiji  predata je lista „Pet do dvanaest – Otadžbina“. Prvi na listi je profesor dr Boško Vojnović, koji  je, nakon podnošenja materijala Komisiji,  izjavio:

– Što se tiče kadrova, mislim da smo tu neprikosnoveni, u odnosu na ostale liste. Na vrhu liste su uglavnom ljudi sa visokim obrazovanjem,  ostvareni u svojoj struci. Tu su i studenti, radnici, dobri domaćini, poljoprivrednici, zaposleni u zdravstvu. Očekujemo veoma dobar rezultat. Na to ukazuje i činjenica da smo veoma brzo prikupili potpise. Očekujem da imamo dobar broj odbornika, da uđemo u vlast. Ako budemo u prilici, biraćemo ljude, prema njihovim kvalitetima, a ne prema partijskoj pripadnosti. Nećemo dozvoliti da se radi kao što se radilo do  sada – rekao je Vojnović, i dodao da je ovu listu podržao i SNP, koji predstavlja Nenad Popović.

– Najpre, zahvaljujem svim našim sugrađanima, koji su nas podržali svojim potpisom. Nadam se da smo prepoznatljivi kao alternativa političkim partijama, i da ćemo  zbog toga dobiti poverenje birača, izjavio je dr Srđan Savić, član Pokreta „Pet do dvanaest“.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.