Saopštenje Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci: DR DEJAN NEKTARIJEVIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINSKOG ODBORA  

dr_nektarijevic (1)Prema smernicama iz Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, sprovedeni su unutar stranački izbori, i to: 8. aprila izabrano je više od dve trećine predsednika mesnih odbora. Time su se stekli uslovi za održavanje Izborne Skupštine među palanačkim naprednjacima.

U petak, 24. aprila, u prostorijama MZ Donji Grad, gospodin Dejan Nektarijević, Narodni poslanik u Skupštini Srbije, uz stoprocentnu podršku prisutnih delegata (njih trideset sedam), izabran je za predsednika OO SNS Smederevska Palanka. Takođe, izabran je i Sekretar OO. Dosadašnje funkcionisanje palanačkog odbora naprednjaka, bilo je u povereništvu, a sada se očekuje formiranje OO,  sa odabirom predsednika Saveta i izglasavanjem potpredsednika.

Posle pozdravne reči predsedavajućeg Izbornom Skupštinom, i nakon intoniranja himne SNS („Tamo daleko“), prešlo se na radni deo i, konačno, na glasanje prema proceduri koju propisuje Statut Stranke. Nakon obavljenog glasanja, g. Nektrijević je zahvalio na ukazanom mu poverenju, i pozvao sve članove Srpske napredne stranke sa teritorije opštine Smederevska Palanka da mu se pridruže u borbi za boljitak. Prisutnima se obratio i g. Aleksandar Jokić, član Izvršnog odbora, čestitao je na jedinstvu prilikom izbora predsednika OO,  pozvavši sve članove stranke na bezrezervnu podršku g. Nektarijeviću, i istrajnost u sprovođenju programskih ciljeva stranke.

 

Informativna služba

OO SNS Smederevska Palanka

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.