ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Саопштење Српске напредне странке у Смедеревској Паланци: ДР ДЕЈАН НЕКТАРИЈЕВИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА  

dr_nektarijevic (1)Према смерницама из Извршног одбора Српске напредне странке, спроведени су унутар страначки избори, и то: 8. априла изабрано је више од две трећине председника месних одбора. Тиме су се стекли услови за одржавање Изборне Скупштине међу паланачким напредњацима.

У петак, 24. априла, у просторијама МЗ Доњи Град, господин Дејан Нектаријевић, Народни посланик у Скупштини Србије, уз стопроцентну подршку присутних делегата (њих тридесет седам), изабран је за председника ОО СНС Смедеревска Паланка. Такође, изабран је и Секретар ОО. Досадашње функционисање паланачког одбора напредњака, било је у повереништву, а сада се очекује формирање ОО,  са одабиром председника Савета и изгласавањем потпредседника.

После поздравне речи председавајућег Изборном Скупштином, и након интонирања химне СНС („Тамо далеко“), прешло се на радни део и, коначно, на гласање према процедури коју прописује Статут Странке. Након обављеног гласања, г. Нектријевић је захвалио на указаном му поверењу, и позвао све чланове Српске напредне странке са територије општине Смедеревска Паланка да му се придруже у борби за бољитак. Присутнима се обратио и г. Александар Јокић, члан Извршног одбора, честитао је на јединству приликом избора председника ОО,  позвавши све чланове странке на безрезервну подршку г. Нектаријевићу, и истрајност у спровођењу програмских циљева странке.

 

Информативна служба

ОО СНС Смедеревска Паланка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *