ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

У Дому синдиката одржан Други конгрес СДПС-а

12У београдском Дому синдиката одржан је Други конгрес Социјалдемократске партије Србије, на коме је за председника странке поново изабран Расим Љајић.

У раду Конгреса, поред чланова из читаве Србије, учествовали су и представници  огранка ове партије у Смедеревској Паланци.

-Конгрес је имао два дела, у првом радном делу изабрано је руководство странке, наравно, за председника партије је једногласном одлуком поново изабран Расим Љајић – рекао је новинарима Дејан Црномарковић, председник ОО СДПС-а у Паланци. –  Потпредседници су познати редитељ Југ Радивојевић, новинарка Гордана Предић, др Милорад Мијатовић, Небојша Ранђеловић, Татјана Матић и Сузана Пауновић, док је функција др Миладина Ковачевића као потпредседника замрзнута због ангажмана у Савету гувернера Народне банке Србије. За председника Извршног одбора изабран је Бранко Гогић, генерални секретар странке је Јасмина Милошевић, а интернационални секретар Војин Вучићевић. Изабрани су и чланови Главног одбора странке.

4Према речима нашег саговорника, у другом свечаном делу овог скупа Социјалдемократа, били су присутни и гости, велики број амбасадора и отправника послова, функционери странака, синдиката и невладиних организација.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *